HCL.HR

Dying Light 2 uvodi demokraciju u co-op kroz sustav glasovanja

Zoran Žalac 14.01.2022.   •   6 komentara


U zadnjem pogledu na Dying Light 2 Stay Human developeri su otkrili kako će igra izgledati u kooperativnom načinu igranja za četvero igrača.

Dying Light 2 Stay Human imat će opcionalnu mogućnost igranja u kooperativnoj izvedbi do četvero igrača. To vjerojatno znači da će vam igra onda trajati 1000 sati jer co-op je sporiji iz razloga što se uvijek čeka onog jednog tipa koji negdje zaluta.

Šalu na stranu, Dying Light 2 obećava priču u kojoj ćemo morati donositi različite odluke: kome se prikloniti, koji potez povući i sl. I onda će posljedice tih odluka biti vidljive na samome svijetu. Kako bi se igrači međusobno mogli dogovoriti oko toga koje poteze žele povući u ključnim situacijama (bez da koriste voice chat), igra će ponuditi sustav glasovanja, tako da se svi članovi tima mogu izjasniti o željenoj odluci. Glavni igrač (host) bit će taj koji će donijeti konačnu odluku, a na njemu je hoće li uvažiti glasove drugih igrača ili će postupiti po svome.

Osim ovog zgodnog dodatka, dobra je vijest da će igrači moći sačuvati sve predmete iz svih sesija. Primjerice, ako igraju u co-opu i nastave solo, moći će koristiti sve ono što su pokupili usred kooperativnog igranja, kao i obrnuto.

Iz Techlanda također naglašavaju da će se igra u cijelosti moći prijeći kooperativno. To nije bio slučaj s prvim dijelom, koji je većinu vremena bio co-op igra, ali se sama završnica morala doživjeti samostalno.

Komentari (6)

  • djosic85

    14.01.2022 - 11:50

    2000 sati ako je 4 igrača, onako otprilike…

  • SNPJ

    14.01.2022 - 12:02

    Izgleda odlično

  • Deadshot

    14.01.2022 - 13:58

    Zasto imam neki cudni feeling da ce se ponoviti cyberpunk s ovom igrom, nadam se da se varam

    • Cro_Cop1

      @Deadshot, 14.01.2022 - 15:46

      Neće, u to sam siguran. Zato i jesu prikazali, barem na kratko, kako igra izgleda na svim platformama i što možemo očekivati. Nisu ludi, naučili su se iz tudjih grešaka (CDPR) i upravo zato se ne boje otkriti “što nas očekuje”, vjerujem da imaju dosta samopouzdanja i vjeruju u svoj proizvod.

    • blacklist0907

      @Deadshot, 14.01.2022 - 17:50

      Ne vjerujem jer oni su imali novi engine i prva igra iz prvog lica…bilo bi drugačije da je Witcher 4 bio u pitanju

    • Danilo Boljevic

      @blacklist0907, 14.01.2022 - 18:34

      Sumnjam da bi bilo drugacije da je Witcher 4 bio u pitanju, problem je bio njihova organizacija, ne sama igra. A igra je iz prvog lica jer im je bilo lakse tako nego da prave animacije kretanja za glavnog lika.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?