HCL.HR

Dying Light nakon Enhanced i Platinum izdanja dobiva Definitive Edition – ovo je stvarno zadnje, ali stvarno

Zoran Žalac 08.06.2022.   •   4 komentara


Nećete vjerovati, ali Dying Light iz 2015. godine dobit će JOŠ JEDNO izdanje. I to će mu definitivno biti zadnje. I definitivno će uključivati sve sadržaje, a ne samo dio njih.

Pomalo smo već umorni od pisanja o podršci dodatnog sadržaja za Dying Light iz 2015. godine. Odlična je to igra, ali Techland nikako da završi s njom. Prvo smo imali standardno izdanje, zatim godinu kasnije Enhanced Edition koji je uključivao ekspanziju The Following, potom smo prošle godine dobili Platinum Edition koji je sadržavao sve tadašnje DLC-ove. Ali je igra u međuvremenu dobila još DLC-ova, standardno izdanje postalo je Enhanced izdanje svim vlasnicima igre, a na PS5 i XSX/S je igra dobila dodatno poboljšano Enhanced izdanje…

I evo nas sada, najavljen je Dying Light: Definitive Edition. Zadnje izdanje – mora biti!

Ukratko, Definitive Edition donosi SVE sadržaje koje je Dying Light ikada dobio u zadnjih sedam godina. To je uz glavnu igru sveukupno 26 DLC-ova, pet više nego u Platinum izdanju. Ako ste kupili Platinum Edition, možete biti sretni jer vas neće peći savjesti  – moći ćete besplatno nadograditi to izdanje na Definitive Edition.

Dying Light: Definitive Edition izlazi na PC, PlayStation i Xbox platformama sutra, 9. 6. Dolazi i na Switch, ali nešto kasnije. Definitivno će izdanje odmah biti na popustu od -70%.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • S3k1

    08.06.2022 - 19:00

    Nikad kraja

  • xxved

    08.06.2022 - 20:50

    Tako treba!

  • Lazy

    09.06.2022 - 02:27

    Moze!

  • ukek

    09.06.2022 - 06:16

    Jedna od rijetkih koju predjes nekoliko puta i dalje ti ne dosadi. Drago mi je da devs jos uvijek drze i do prvog dijela, stvarno lijepo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?