HCL.HR

Ekipa NHF Silver osvojila prošli WoT Adria kup, prijavite se za novi

Igor Belan 21.09.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Naša serija World of Tanks kupova na ESL-u Adria nastavlja se i ovog vikenda. Pridružite nam se u online bitkama u subotu u 17 sati na našem 26. po redu WoT Adria Openu!

wot-adria-open

Prošle subote na našem redovitom WoT Adria Open kup za sedmeročlane timove iz regije prvo mjesto i glavnu nagradu ponovno je osvojila ekipa No Hard Feelings Silver. Ista ekipa došla je do četvrtfinala ESL Go4WoT kupa. GG momci!

S našim WoT Adria Open kupovima ne stajemo ni ove subote – novi kup igra se u standardno vrijeme u 17 sati, a prijave zaprimamo sve do pola sata prije održavanja kupa. Iako, naravno, bilo bi odlično da prijavite svoj dan ili dva prije početka kupa. Kako se možete prijaviti? Ništa lakše! Samo kliknite ovdje i pratite “Sign up” upute s desne strane.

Bit će to naš 26. WoT Adria Open kup po redu, a nagradne su također standardne – hrpa WoT golda podijelit će se najboljim timovima. Za više detalja o ovim regionalnim turnirima i nagradama kliknite ovdje.

Inače, ako želite biti dio naše esports ekipe koja vodi ove WoT turnire na ESL-u, znajte da tražimo nove administratore. Prijave zaprimamo ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?