HCL.HR

Electronic Arts ugrabio novi studio tvorca Brothers: A Tale of Two Sons

Zoran Žalac 06.12.2014.   •   1 komentara


Novi razvojni tim Hazelight, sačinjen od developera koji su nam donijeli fenomenalni Brothers: A Tale of Two Sons, ušao je u partnerstvo s Electronic Artsom koji će im izdati njihovu prvu igru.

Electronic Arts je davnih dana prekinuo svoj program partnerstva s vanjskim studijima, no kako bi popravili svoj imidž u industriji sada su odlučili uložiti u nova intelektualna vlasništva koja ponajprije stižu od strane indie developera. U tu svrhu udružili su se s novim razvojnim timom Hazelight, kojega je osnovao Josef Fares, inicijator ideje za odlični Brothers: A Tale of Two Sons kojega je razvio Starbreeze Studios.

Hazelight, naime, priprema svoju prvu igru, a Electronic Arts će im pomoći kao dobronamjerni izdavač. Kažemo to malo ironično, ali vijest je zapravo jako dobra jer će omogućiti razvoj igre koju Fares možda ne bi mogao napraviti samostalno, bez financijske potpore. Igra inače još nije imenovana jer je u ranoj fazi razvoja, ali dobili smo zato kraći teaser trailer koji nam govori… pa, zapravo ništa. Vidimo tek dvojicu likova koji se voze vlakom. Noću. Neka interpretacije počnu.

Ako se nas pita, vjerojatno su braća.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?