HCL.HR

Epsilon eSports novi su svjetski prvaci u Smiteu

Stjepan Fikter 12.01.2016.   •   1 komentara


Uz pola milijuna dolara i ime ispisano na impresivnom trofeju u obliku Thorovog čekića, europski tim Epsilon eSports osvojio je prvo mjesto u Smite World Championship 2016 natjecanju.

smite-world-championship

Završeno je drugo svjetsko prvenstvo u Smiteu gdje su u finalu snage odmjerili europski tim Epsilon eSports i američka ekipa Enemy. U best of 5 formatu borbe, Europljani su bili uvjerljivi s tri pobjede što im je osiguralo prava na hvaljenje jer nose titulu svjetskih prvaka s time da im je i bankovni račun podebljan za pola milijuna dolara.

Za momke s druge strane bare sumnjamo da će dugo biti razočarani ishodom borbe budući da su osvojili 230.000 dolara te se također mogu pohvaliti kako su sudjelovali u finalnom meču. Ako ste propustili bitku, sve tri borbe možete pogledati na YouTubeu, a mi vam ovdje samo prilažemo samo prvu.

Baš kao i prošle godine, nakon prvenstva vrijeme je za novu, treću sezonu s kojom će developeri ciljati na poboljšanje cjelokupnog korisničkog iskustva. Naravno, niti dodatnog sadržaja neće nedostajati budući da je već najavljen dolazak japanskih božanstava od kojih će se prvo pojaviti Amaterasu, a tu je i nova Joust mapa kineske tematike.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • The Assassin

    12.01.2016 - 22:34

    Nema šta epsilon je rasturio bilo je dobro za gledat.
    Tko nije isprobao igrat smite sta se ceka 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?