HCL.HR

ESL najavio Overwatch turnir vrijedan 100 000 dolara

Igor Belan 11.06.2016.   •   2 komentara


Prvi Overwatch turnir sa šesteroznamenkastim iznosom dolara u nagradnom fondu najavio je ESL, a održat će se na ovogodišnjem Gamescomu.

overwatch-ps4

Overwatch Atlantic Showdown prvi je Overwatch turnir sa šesteroznamenkastim iznosom dolara u nagradnom fondu, a organizirat će ga ESL na ovogodišnjem Gamescomu od 20. do 21.08. u Njemačkom gradu Kolnu.

Bit će to dakle najbogatiji Overwatch turnir do sada, a u svom velikom finalu okupit će ukupno osam ekipa – četiri iz Europe i četiri iz Amerike, koje će se boriti za svoj komad tog bogatog nagradnog fonda. Otvorene kvalifikacije počet će od 27.08. na ESL Playu – igrat će se četiri dana po tjednu kroz cijeli 8. mjesec. Nakon otvorenih kvalifikacija uslijedit će regionalne kvalifikacije i onda finalni “online qualifier”. Veliko offline finale rezervirano je za subotu i nedjelju na Gamescomu – u subotu će se igrati grupna faza, a samo finale zakazano je za nedjelju.

Više informacija o turniru dobit ćemo kako se vrijeme održavanja istoga približi, a za sada više možete saznati na stranicama ESL-a. Mi planiramo i ove godine skočiti do Njemačke na Gamescom pa ćemo ovaj turnir najvjerojatnije popratiti i uživo. Ako budete dobri, možda vam pošaljemo i jedan selfi s glavne pozornice.

Igrate Overwatch? Udarite lajk na našu Overwatch Adria Facebook stranicu, a ako želite igrati s ekipom iz naše regije, pridružite nam se na Overwatch Adria Discord serveru.

Komentari (2)

  • Markos Hristovski

    12.06.2016 - 15:12

    Cuo sam da ako na Gamescomu znas sve Heroje dobivas igricu besplatno

  • Toka123

    19.06.2016 - 18:55

    Ne volim owervatch ali pare su pare

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?