HCL.HR

ESWC i Samsung nam donose prvi ovogodišnji Clash Royale turnir

Franco Matijević 25.01.2018.   •   1 komentara


ESWC Clan Wars by Samsung naziv je ovogodišnjeg Clash Royal turnira u kojemu će snage odmjeriti četiri najbolje europske ekipe.

bg-clashroyale

Nakon mjesec dana online kvalifikacija u Clash Royaleu imamo četiri ekipe koje će se u subotu 27. 01. boriti za glavnu nagradu od dvadeset tisuća dolara. Španjolska ekipa Queso te francuski Millenium su prva dva finaliste koja su se svojom prijašnjim rezultatima automatski kvalificirali dok su Asus Rog Army i Ako Roshi svoje karte zaradili kroz dodatne kvalifikacije ovog mjeseca.

ESWC Clan Wars by Samsung finale odigrat će se istoga dana u Francuskoj Levallois-Perret esports areni. Natjecanje će se naravno emitirati uživo te će se standardnim komentatorima pridružiti i poznati francuski YouTuberi. Emitiranje uživo će se održavati na tri jezika, Engleskom, Njemačkom i naravno jeziku domaćina, Francuskom.

Za ovogodišnje najnovije iskustvo gledanja esports događanja zaslužan je Samsung koji svojom Samsung VR Live Pass esports aplikacijom predstavlja drugu dimenziju praćenja turnira od kuće. U aplikaciji možete kreirati i uređivati prostor iz kojoj ćete imati pogled od 360 stupnjeva na dotično natjecanje. Tom virtualnom svijetu moći će se pridružiti i vaši prijatelji s kojima ćete zajedno bodriti svoje omiljene ekipe. VR aplikaciju možete preuzeti već sada na Google Play trgovini ili App Storeu.

Inače, ESWC je jedno od vodećih svjetskih esports događanja. U turnirima se natječu najbolji igrači svijeta koje vjerno prate njihovi fanovi tijekom cijele godine. Danas se ESWC natjecanja održavaju tri do pet puta godišnje na čak pet kontinenata i vlasništvo su internacionalne medijske grume Webedia. Pod njihovim krilom nalaze se neki od nama poznatijih brendova kao naprimjer IGN te PSG eSports. Dugih 14 godina ESWC radi na promoviranju i razvoju elektroničkih sportova te ciljaju na inovativne načine kako esports napraviti pristupačnijim svim ljudima svijeta.

Samsung ima dugu prošlost gaming i esports industrije. Njihova esports ekipa Samsung Galaxy započela je svoje putovanje 2008. godine u popularnoj StarCraft igri. To putovanje nije urodilo plodom te su ih zamijenili s League of Legends ekipom koja je postigla zapažene rezultate i dan danas je aktivna.

Komentari (1)

  • Spuzva Bob

    25.01.2018 - 17:11

    Mogli ste napomenuti da je Valiance&CO ekipa u kojem su igrala dva Hrvata i jedan igrač iz Crne Gore bili na dva meča od prolaska u zadnju fazu ovog turnira.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?