HCL.HR

Evo što sve donosi Genshin Impact verzije 2.7

Matej Brus 20.05.2022.   •   3 komentara


Nakon jednomjesečne odgode, iduća verzija Genshin Impacta zvana “Hidden Dreams in the Depth“ dobila je datum izlaska.

Iduća verzija Genshin Impacta konačno je najavljena, a moći ćemo je zaigrati od 31. 5. Najava verzije 2.7 dogodila se u obliku livestreama u kojemu je prikazano i kakve sve stvari nas očekuju u novoj verziji. Među njima su dva nova lika, hrpa događaja i potpuno novi quest u kojemu ćemo moći upoznati novog lika Yelan, te otkriti tajne koje skriva nedavno dodana zona The Chams.

Jedan od događaja u novoj verziji imat će gameplay nalik onome iz Guitar Heroa, odnosno ritmičnu mini-igru u kojoj ćemo pogađati note u pravom trenutku, a bit će moguće i raditi vlastite pjesme. Likovi s pet zvjezdica koji će biti dostupni u 2.7 su Yelan i Xiao u prvoj polovici, a u drugoj polovici bit će moguće dobiti Arattaki Itta.

Tradicija je da u svakom Genshin Impact livestreamu koji developeri održe budu podijeljena tri koda koji daju in-game poklone. Tako je bilo i ovaj put, a kodove možete naći ispod.

  • LANVJSFUD6CM
  • DTNUKTWCC6D9
  • HSNUKTXCCPWV

Naglašavam da kodovi vrijede do sutra tako da ako ih želite iskoristiti predlažem da se požurite. Na kraju livestreama je najavljen datum izlaska verzije 2.8 koja trebala bi biti vani 13. 7. No, za više informacija morat ćemo pričekat sljedeću prezentaciju.

Komentari (3)

  • Demon90

    21.05.2022 - 00:41

    Iskreno igrao sam nekoliko sati i ono sasvim ok igra al nemam ja tu kolicinu vremena.

  • Markus Krez

    21.05.2022 - 11:20

    Igrao sam i zaboravio točno kako se zove ona neka spilja s drvenim vratima ili slično. Uglavnom početak jest igretine i moram s jednim likom pobijediti najmanje tri puta protivnike. Bilo mi je preteško četvrti put a dalje ne znam što ima.

  • moordrak

    21.05.2022 - 17:10

    Koliko vidim, prije će napraviti kompletno novu igru nego završiti ovu.- Katastrofa. E moj Mihoyo. Stvarno neznam do kada mislite mlatiti mrtvu kravu? Ova ova igra više nema nikakvog smisla. Izmuzli ste što ste izmuzli, idemo dalje. Znam da su gatcha igre takve, ali stvarno me ništa osim završetka priče Aether i Lumine neće vratiti u nju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?