HCL.HR

F1 22 novim ažuriranjem dobio promjene na bolidima

Lovro Maroševac 31.10.2022.   •   2 komentara


Redovito ponedjeljno ažuriranje ovog je puta donijelo više stvari u igru, između kojih su neke važne stavke za sve vozače koji i dalje voze trkaće vikende, pogotovo one u ligaškim utrkama.

Novi tjedan, novi dolazak redovitog ažuriranja za F1 22. Iako ponedjeljkom obično dolazi neki manji update koji popravlja dijelove igre u kvaru, danas je stiglo poveće ažuriranje.

Bolidi Formule 1 unutar igre nisu bili potpuno u skladu sa svojim stvarnim verzijama. Od danas je njihov prikaz puno vjerniji, no ako niste okorjeli fan oktanskog cirkusa, onda zapravo te promjene ni nećete promijeniti. Primjerice, na Ferrariju je tako izmijenjeno stražnje krilo, retrovizori, kućište DRS-a, dok je kod Red Bulla praktički cijeli bolid promijenjen – od podnice do poklopca motora. Jedni su timovi dobili velike promjene, drugi tek nešto sitno, ali sve kako bi bili što sličniji onima iz prave Formule 1.

Od ostalih promjena koje su stigle, možda najznačajnija je popravak emotea The Griddy prilikom proslave pobjede na utrkama. Dobro, šalim se, nemojte me odmah napasti. Značajna promjena i novitet od ostalih stavki u ovom ažuriranju svakako je podrška za Nvidiju DLSS 3 i mogućnost raznovrsnijeg izbora guma tijekom trkaćeg dana.

Ispravljeni su također neki problemi koji su kočili iskustvo igranja te bi F1 22 sada trebala funkcionirati puno stabilnije na svim platformama za igranje. Punu listu promjena možete vidjeti na službenoj stranici.

Komentari (2)

  • Klaudio89

    01.11.2022 - 18:03

    “Od ostalih promjena koje su stigle, možda najznačajnija je popravak emotea The Griddy prilikom proslave pobjede na utrkama.”
    Dobra ti je ova 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?