HCL.HR

Fall Guys uskoro dobiva rotirajući bat, naziva Big Yeetus

Lovro Maroševac 05.09.2020.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Nakon predstavljanja druge sezone ovog šarolikog battle royale naslova, službeni Twitter profil igre procurio je novu mehaniku koja bi se trebala naći unutar iste.

Ekipa sa službenog Fall Guys Twitter profila vrlo je aktivna na spomenutoj društvenoj mreži. Svako malo objavljuju zanimljive i smiješne stvari, pripremajući nas na nadolazeću sezonu ovog popularnog naslova. Osim što će nas u drugoj sezoni dočekati srednjovjekovna tematika, u njoj bi Fall Guys mogao dobiti zgodnu stvarčicu koja će igračima pomoći ili odmoći da se domognu cilja.

Riječ je o batu, čekiću ili kladivu – kako vam je draže – koje će se nasumično pojavljivati na levelima i izazivati kaos među igračima, a ime te stvari će glasiti Big Yeetus jer zašto ne. Ono bi se trebalo pojaviti na određenim dijelovima mape i svojom rotacijom izazvati olakšanje ili frustracije kod igrača, ovisno gdje i kako ih pogodi. Službeni Twitter profil Fall Guysa objavio je kako rade na toj mehanici igre i vrlo vjerojatno bi moglo biti dio druge sezone.

Da stvar bude bolja, netko iz tima je putem Twittera zatražio Normana Reedusa, zvijezdu Živih mrtvaca i Death Strandinga, da posudi svoj glas tom ogromnom batu. Tako bi prilikom okretaja i udarca, ono trebalo izgovarati “YEET”. Ipak, razvojni studio Mediatonic poručio je kako ne želi davati izjave o trenutnom postojanju, takozvanog, Big Yeetusa.

Komentari (2)

  • Leon Kenjedi

    05.09.2020 - 11:54

    zna li itko dobrog dilera za heroin, hvala unaprijed

    • playbox124

      @Leon Kenjedi, 05.09.2020 - 16:28

      Đorđe – 0954216718

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?