HCL.HR

Fallout 76 trebao je imati cross-play, ali to za sada nije moguće

Zoran Žalac 30.06.2018.   •   0 komentara


Iz Bethesde su za novu igru Fallout serijala razmatrali ubacivanje cross-platform multiplayera, ali su od toga ipak odustali.

Pejzaže zapadne Virginije ove jeseni moći ćemo istraživati u duetu, tercetu ili kvartetu. No, za Fallout 76 vrijedit će isto pravilo multiplayera kao i za većinu drugih igara – svatko će moći igrati samo s igračima sa svoje platforme. Drugim riječima, nema cross-playa, odnosno mogućnosti da igrači na PS4 konzoli igraju s igračima na XBOX konzoli.

Međutim, kako otkriva njemački portal Gamestar u razgovoru s Toddom Howardom, nije da u Bethesdi nisu imali ideju o cross-play funkcionalnosti. Howard je izjavio kako bi voljeli da igračima mogu ponuditi mogućnost udruživanja i sukobljavanja neovisno o platformi, no poručio je kako to trenutno nije izvedivo. Na pitanje zašto je to tako, Howard je izjavio kako Sony nije dovoljno susretljiv i ne pomaže im po tom pitanju.

Ovo nije prvi put da neki developer izražava nezadovoljstvo ili pokazuje prstom na Sony, iako krivica ovdje nije isključivo na njima. Naime, cross-playa u Falloutu 76 neće biti ni tamo gdje je isti ostvariv (PC i XBOX; PS4 i PC), a tome Sony sigurno nije krivac.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?