HCL.HR

Fallout 76 maksimalno će štititi nove igrače i one koji žele igrati sami

Zoran Žalac 03.07.2018.   •   3 komentara


Fallout 76 bit će prva igra u svom serijalu koja će integrirati mrežni multiplayer i PvP elemente. No, u Bethesdi ne žele da to odbije igrače koji su orijentirani prema solo iskustvu igranja.

Fallout 76 bit će igra preživljavanja s online komponentom čiji će PvP elementi biti prisutni svim igračima. Značajna je to promjena za Fallout serijal koji nikad prije nije imao mrežni multiplayer, a u Bethesdi su svjesni te činjenice. Samim time, svim će se snagama truditi da igračima osiguraju ugodno iskustvo igranja usprkos “opasnostima” PvP-a. Polako otkrivamo i metode kojima to planiraju postići i spriječiti toksična ponašanja kakva se znaju pojaviti u zajednicama igara s online komponentom.

Ranije smo znali da smrt u Falloutu 76 neće ostavljati trajnu posljedicu za igrača, tj. neće rezultirati time da izgubimo napredak ostvaren s tim likom, a svi predmeti koje pokupimo bit će dostupni liku i nakon što ga netko eliminira. Preko talijanskog portala Multiplayer sada doznajemo da igrači neće moći pristupiti PvP segmentu prije petog levela. Ta odluka nije zacrtana u kamenu i možda se promijeni do izlaska igre, no za sada je tako.

Iz Bethesde također tvrde kako su svi questovi u igri dizjanirani tako da se mogu igrati ili solo ili u grupi od četvero igrača. Dakle, neće biti questova koje ne možete igrati sami. Što se PvP obračuna tiče, oni će većinom biti u formi duela te će oba igrača morati biti zainteresirana za njih da bi se sukob ostvario. U slučaju da do sukoba na neki način dođe bez pristanka obje strane, igrač koji izvuče pobjedu dobit će tjeralicu i bit će označen drugim igračima koji će za njegovu eliminaciju dobiti nagradu.

Također je potvrđeno kako će brzo putovanje po mapi biti omogućeno, iako ostaje nejasno pod kojim točno uvjetima i u kojem radijusu. Sigurno je da brzo putovanje nećemo moći koristiti prilikom sukoba s drugim igračima.

Komentari (3)

  • Apocalypse4987

    03.07.2018 - 13:18

    Pita me bethesda želim li igrat fallout sa drugim igracima, reka sam ne može (ne može, ne može)

  • delight353

    03.07.2018 - 20:23

    Ista mehanika PvPa kao i u TES Onlineu. Ništa novoga. Samo implementirano u Falloutu 76.

  • sparki2004

    09.07.2018 - 10:41

    ovo je super za nove igrace, dobro je to sto su napravili drugaciji tip fallouta od ostalih

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?