HCL.HR

FIFA 19 upozorava igrače da ne švercaju novčiće za FUT

Zoran Žalac 20.09.2018.   •   6 komentara


Igrače Fife 19 prije pokretanja Ultimate Team moda dočekat će upozorenje kako EA Sports neće tolerirati manipuliranje virtualnom valutom, FUT Coinsima.

EA Sports je stava da kupovanje paketića u FIFA Ultimate Team modu nije slično kockanju jer igrač dobivene nagrade ne može unovčiti za stvarni novac. To je tek djelomična istina – u igri doista ne možete prodati ono što osvojite, ali crno tržište za FIFA Ultimate Team postoji izvan samih igara, koliko god se EA Sports ograđivao od te činjenice.

Najbliže što je ta izdavačka kuća došla priznavanju problema jest poruka koju su pripremili za igrače u novom izdanju Ultimate Teama u Fifi 19. Naime, prije pokretanja tog popularnog moda svaki igrač dobiva upozorenje da distribucija virtualnih novčića za FUT (valute u tom modu) nije dopuštena te da EA Sports ima pravo poduzeti određene sankcije onim računima na kojima se posumnja u malverzacije.

Ovo upozorenje zapravo je podsjetnik koliko i pokušaj informiranja korisnika. Oni koji FUT Coinse preprodaju uglavnom znaju što rade, ali s druge strane oni koji pak ne znaju da je kupovanje sa švercerskih stranica zabranjeno obično su žrtve, a ne zlonamjernici.

Naravno, crno tržište FUT novčića ovime neće magično nestati, ali očito smo na putu do trenutka kada Electronic Arts više neće moći ignorirati problem samo zato što i sam zgrće tone novca na Ultimate Teamu.

Komentari (6)

  • Rock_Lee

    20.09.2018 - 12:50

    Pa gejming je postao svijet za sebe gdje imaš real life consequence na svakom koraku i onda neko napiše “IGRICA” a ono IGRETINE u totalnom smislu gdje možeš izgubit život jer si strimo i neko ti pozvao swat..,esport keš i namještanja..streamanje kao posao gdje se ljudi prave invalidi za zaradu…varaš u online igri ideš na sud…crno tržište u fifi…piraterija gdje hakeri zaglave tvorza itd itd video igre su sve samo ne “IGRICE”

    • Pero Mlinar

      @Rock_Lee, 20.09.2018 - 15:37

      Sajbermafijaška posla

    • rasim

      @Rock_Lee, 20.09.2018 - 16:07

      počeli su otmice u svijetu i za otkup ne traže dolare traže Fifa coinse!

    • phoda

      @Rock_Lee, 20.09.2018 - 17:17

      Some deep shit

    • Rock_Lee

      @phoda, 20.09.2018 - 17:57

      STAY WOKE

    • Dukindra

      @Rock_Lee, 20.09.2018 - 23:12

      To sto pricas je uglavnom u Americi.Chill out ;D

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?