HCL.HR

Final Fantasy 16 ima datum izlaska, čekanju se bliži kraj

Stjepan Fikter 09.12.2022.   •   1 komentara


Ranije najavljeni okvirni datum izlaska za Final Fantasy 16 u ljeto 2023. godine sada je i službeno potvrđen u novom traileru koji nam demonstrira isječke atraktivne borbe.

Dugoočekivani datum izlaska za Final Fantasy 16 napokon je otkriven. Igra izlazi 22. 06. 2023. ekskluzivno za PlayStation 5. Iako je po najavi igre prikazano kako će ista biti dostupna i za PC, tu verziju nećemo igrati sljedeće godine jer je Sony rezervirao ekskluzivnost do 31. 12. 2023.

Osim datuma izlaska, prikazan je novi trailer koji nosi naslov Revenge te je fokusiran na akcijski segment igre. Dobili smo konkretan pogled na atraktivnu borbu koja osim mačeva i magija uključuje i ogromne Eikone. Izgleda to sve poprilično impresivno i popraćeno je glazbom koja zvuči epski.

Još ranije je bilo otkriveno kako će nas tijekom avanture pratiti likovi koje nećemo kontrolirati, a sada vidimo kako će među njima biti i pas Torgal. Ako ste se pitali hoćemo li ga moći podragati – naravno da hoćemo. Uz to je još prikazano je i jahanja chocoboa, ali nije poznato hoće li oni biti u ulozi prijevoznoga sredstva ili možda zaseban segment igre, npr. neka utrka.

Komentari (1)

  • Triksterica

    10.12.2022 - 11:36

    Napokon, ovo se čeka! Još samo da PS5 negdje ugrabim do tad . 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?