HCL.HR

Final Fantasy 7 Remake dostupan je za skidanje, ali ne i igranje

Zoran Žalac 04.04.2020.   •   2 komentara


Ako ste naručili svoj primjerak Final Fantasy 7 Remakea digitalno, sada ga na PlayStation 4 konzoli možete početi preuzimati.

Final Fantasy 7 Remake već je u rukama recenzenata, ali i nekih igrača u čijim je zemljama igra dobrano uranila u prodaju – punih tjedan dana ranije. S obzirom na takav razvoj situacije, fanovi se boje spoilera i mole ekipu Square Enixa da lansira digitalnu verziju igre s obzirom da je ista već spremna. No, ta je izdavačka kuća potvrdila kako se to neće dogoditi – Final Fantasy 7 Remake izlazi 10. 4. i ni dana ranije od tog datuma.

Ipak, dobra je vijest što je od jučer moguće preuzeti instalaciju igre ako ste kupili digitalni primjerak. Značajna je to stvar jer FF7 Remake teži oko 100 gigabajta i bilo bi glupo da neki i nakon 10. 4. moraju čekati da im se igra preuzme. Uz to, preuzimanje je ovih dana na PlayStationu 4 usporeno kako bi se očuvala stabilnost interneta.

Komentari (2)

  • ka de si ba

    04.04.2020 - 18:02

    100 giga eeeee

  • Ovcaodnovca

    05.04.2020 - 21:54

    kad se sjetim 65GB se u HR na nasem netu u Sl Brodu skidalo 16 dana…. sad sa internetom “normalnim” to je gotovo za dva tri sata

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?