HCL.HR

Final Fantasy XV uskoro dobiva New Game Plus i prvi DLC

Juraj Bevandić 17.12.2016.   •   6 komentara


Jeste li već prešli Final Fantasy XV? Ne brinite, idući tjedan svi dobivamo New Game Plus besplatno, a dolazi i prvi DLC za platiše.

Final Fantasy XV New Game Plus

Final Fantasy XV je RPG koji možete igrati i stotinu sati po prelasku, ali s obzirom da je igrapređena na sam dan izlaska, ne bismo se čudili da da su neki među vama već ugledali njen kraj. Ne očajavajte ako jeste, jer već idućeg tjedna besplatno dolazi New Game Plus mode, a mi se nadamo da će biti dobra inicijativa za ponovni prelazak.

To kažem jer Square Enix nije objasnio kako će niti hoće li New Game Plus povisiti izazov ili promijeniti osnovnu igru. Neke igre samo učine sve protivnike jačima s obzirom da zadržavate opremu i levele, a neke pak malo razmjeste protivnike i ubace nove izazove pogodnije vašem levelu. S obzirom na Square Enixove neobične planove ažuriranja , to nas ustvari ne bi trebalo ni čuditi.

No, dolazi i prvi dodatni sadržaj za one koji su kupili Season Pass ili Deluxe Digital izdanje igre. Besplatan dio Holiday Pack DLC-a pozvat će igrače na karneval i dati im neke osnovne alate za podešavanje iskustva. Platiše će pak dobiti još sedam ključnih itema kojima mogu uključiti beskonačnu staminu ili isključiti friendly fire.

Namjeravate li zaigrati FFXV u New Game Plus? Kako vam se svidjela igra u cijelosti?

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • don5pro

    17.12.2016 - 22:16

    Nisam još probao final fantasy xv izgleda mi super a i čuo sam da je dosta dobar vjerovatno ću ga nabaviti 🙂

    • nikola2222253

      @don5pro, 18.12.2016 - 09:52

      Mislim da cu ga i ja nabavit.

  • vlaja

    18.12.2016 - 13:54

    Skoro sam presao sve sidequestove osim onih dubljih levela dungeona koji se otkljucaju nakon sto predes igru i prodes sve dungeone prvi puta. Skoro 70 sati imam. Ne znam hoce li mi se dati sve ispocetka, morat ce biti dobar razlog za to.

  • Sackboy

    18.12.2016 - 16:48

    Definitivno planiram nabaviti pošto sam igrao sve (singleplayer) FF od FF7 ali ne sada nego kada završe igru i dodaju sve šta misle dodavati.

  • Mrky1337

    19.12.2016 - 01:22

    Cekao sam igru dugo vremena, i evo zapoceo sam je prije 2 dana, vec imam 12 sati, a tek sam na chapteru 5, igra je super i preporucujem je svakom tko voli RPG igre, ugodaj kad se boris protiv ogromnog titana je nezaboravljiv.

  • Naked Snake

    20.12.2016 - 11:14

    Započeo sam ga igrati prije 2 dana,14 sati igre na 1. chapteru,osjećaj je predivan i fluidno se kreće,držim fige da naprave new game + da me zadrže i u 2. prelasku 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?