HCL.HR

For Honor će imati punokrvnu single player kampanju, obećava Ubisoft

Gregor Stojev 30.09.2016.   •   10 komentara


Ubisoft nas uvjerava kako će single player kampanja za nadolazeći For Honor biti puno iskustvo, a ne samo dodatak natuknut na multiplayer igru.

for-honor-single-player

For Honor jedan je od onih naslova koji se promovira uglavnom preko svojih multiplayer okršaja, stoga je mnogima lako bilo zaključiti kako to možda i nije igra za njih, jer oni vole single player iskustva. Premda smo već ranije saznali da će For Honor imati neku vrstu priče, odnosno single playera, Ubisoft sada pokušava razjasniti o čemu je točno riječ te obećava puno iskustvo kakvo očekujemo i od igre bez multiplayera.

Ubisoft kaže:

Kampanja se u potpunosti sastoji od priče – filmske pustolovine u kojoj prvo igrate s vitezima kao Warden, pa kasnije Raider i onda naravno Orochi. Proći ćete kroz sve tri regije tih različitih frakcija. Kampanju smo dizajnirali kao puno iskustvo tako da ako planirate samo nju odigrati, biti ćete zadovoljni čak i da nikada ne stupite u online multiplayer.

Planirate li nabaviti For Honor isključivo radi multiplayera i mijenja li vam ova vijest možda mišljenje o igri? Javite nam u komentarima.

A jeste li možda vidjeli naše ekskluzivne video komentar iz For Honora? Jedan je snimljen u Njemačkoj na posebnom press eventu u 8. mjesecu, a drugi nedavno kada smo dobili pristup alpha verziji igre. Neće vam puno reći o single player sadržaju unutar igre, jer se radi o videima fokusiranima na multiplayer, ali barem ćete vidjeti kako vikinzi rasturaju samuraje… i obratno. A to nešto vrijedi, ne?

Komentari (10)

  • vojnovic4

    30.09.2016 - 19:51

    Igra mi jako zanimljiva pari ali mislin da cu pricekati nekakvu akciju pa je nabaviti

  • goldfinger

    30.09.2016 - 20:39

    Ovo definitivno planiram nabaviti…

  • Gabriel Gudelj

    30.09.2016 - 21:09

    Isprobao sam je na samo 1h veoma mi se svidjela. No, kada Ubisoft nešto obeća od toga nema ništa jer on ima svoje ‘predobre updatove’ … Zato nikad ne kupujem igre od njih već samo sa torrenta skinem

  • darijoman

    30.09.2016 - 22:37

    Igra mi se jako sviđa i od samog početka sam pretpostavljao da je to single player kampanja, jer radi multi playera je ne bih imao u planu,tako da je sad definitivno kupujem

  • funky0308

    01.10.2016 - 01:01

    Igrao alphu i to tolilo sve dobro funkcionira da nisam mogao vjerovati tko to radi. Popravljaju se polako, govorim to od Divisiona. Svidjao se nekome ili ne, jos uvijek se predano radi na igri i ubacije apsolutno sve sto ljudi traze (sto ima smisla , naravno). Uce polako da su gameri ti koji su bitni. Alpha For Honora izgleda kao gotova igra. Ja je nikada ne bih kupio da je samo online, jer je to bas klasicni arena MP, a tako sta me uopce ne zanima. Super vijest da su potvrdili i razjasnili ovo, sada je uzimam sigurno. (Unity ni dan danas nije u stanju u kakvom je alpha For Honora, a ne prije sest mjeseci prije izlaska izlaska 😀 )

    • RapthorPechina

      @funky0308, 01.10.2016 - 10:40

      Division je sa svakim updateom sve više bolji i prerasta u igru vrijednu respekta. Ja mislim da im je ghost recon wildlands zadnji naslov u kojemu su pokazali tech demo i obečali brda i doline . Kao da su promijenili politiku!

    • funky0308

      @RapthorPechina, 01.10.2016 - 12:06

      Izgleda da jesu. Igram 1.4 verziju i igra je stvarno dobra. Pricamo o besplatnom end game sadrzaju i ti potezi su stvarno vrijedni respekta.

  • tothwow

    01.10.2016 - 10:29

    aj sad ozbiljno, ko ce igrat single-player kampanju pored ovako brutalnog multiplayera….mislim, oke nek rade sta hoce ali po meni, radije da su taj prostor potrosen na single player potrosili na ekstra mape, oruzja i skinove za multiplayer

  • blacklist0907

    01.10.2016 - 11:18

    Samo jos jedan fail u nizu

  • musak hlapich

    01.10.2016 - 13:51

    nema opciju igranja iz prvog lica..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?