HCL.HR

Klinac je nacrtao pileći kostim za Fortnite koji se sada prodaje kao predmet u toj igri

Pero Mlinar 25.11.2018.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Timski rad pokazao se ključnim u uvođenju junaka kojeg je osmislio osmogodišnjak, a koji je kasnije završio unutar Fortnite Battle Royalea.

Da ne bi ispalo da se žrvanj dobrog bontona i lijepih manira zvan Fortnite sastoji samo od raznih kontroverzica, pobrinuli su se ovog tjedna osmogodišnji Connor, njegov otac te ekipa s Reddita.

Ovaj prvi, naime, još prije nekoliko mjeseci nacrtao je skicu junaka kakvog je želio vidjeti u Fortniteu. Njegov otac, s namjerom da netko iz Epic Gamesa vidi pernatog vojnika kasnije je crtež stavio na Reddit. Iako iz studija inicijalno nisu reagirali, ideja se toliko svidjela posjetiteljima Reddita da su odlučili detaljnije je razraditi.

Kako je sam Connor priznao da u crtanju nije najbolji, suradnja s Redditom pokazala se ključnom. Male su se ruke složile, te se u konačnici došlo do ovog rezultata. Epic Gamesu je trebalo malo duže za reakciju, no u Fortniteu sad možete nabaviti taj kostim. Jedino je malo promijenjeno ime. Ne govori se tako o Chicken Trooperu nego Tender Defenderu.

Teško da će ovim rezultatom itko ostati nezadovoljan – igrači, ako to žele, napokon mogu zaigrati Fortnite kao pilići, a Connoru je ispunjena njegova želja. Nesretnim bi mogao ostati jedino tata, osim ako u Epic Gamesu tvorcu kostima istog nisu odlučili ponuditi besplatno. Kao što je slučaj s velikim brojem unikatnijih predmeta i Tender Defender dio je Fortniteovog modela s mikrotransakcijama.

Komentari (2)

  • GTA222

    25.11.2018 - 19:06

    Oće mali dobit proviziju?

  • Jovan Beara

    25.11.2018 - 21:33

    Oće dete dobiti nesto? Barem skin koji je dizajnirao?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?