HCL.HR

Fortnite je dobio novo oružje: luk koji je zapravo pumperica

Pero Mlinar 03.04.2019.   •   1 komentara


Fortnite je dobio novu zakrpu, a s njome i tradicionalno nekonvencionalno oružje. Dobio je i neke druge novitete.

Ako se pitate zašto je u posljednje vrijeme na portalu bilo ponešto manje vijesti vezanih uz Fortnite nego inače, to je zato što sam uzeo kratki predah kako bih u obližnjoj šumi mogao meditirati o međunarodnoj politici i životu. Ali, evo sad sam se vratio, a ujedno sa sobom i donio jednu novu vijest. Fortnite vijest, naravno.

Saznao sam tako da je zakrpom 8.20 u Fortnite Battle Royale dodano novo oružje, takozvani Boom Box – luk koji ispaljuje strijele. Ali, strijele su to samo u načelu, jer Boom Bow zapravo troši municiju za sačmaricu. Eto, tako, sad smo vidjeli i to.

Ali, pazite to nije sve. Iznenađenje! Nisam htio spomenuti u naslovu da vas odmah ne razveselim previše, ali osim Boom Bowa, Fortnite je dobio još jedno oružje. Dobar je dan za Fortnite-o-ljupce. Ovo je dostupno u Save the World modu. Radi se o Cannonade Launcheru, odnosno onoj spravici kojom se pravi faširano meso, samo malo većoj od originala koja “kaotično i rafalno” puca “male eksplozivne metke (metke?)”.

Osim toga, Battle Royale je dobio i svoju verziju “pod je lava” društvene igre, kod nas inače nažalost još uvijek igrane tek u relativno opskurnim krugovima.

Komentari (1)

  • [email protected]

    04.04.2019 - 00:22

    Taj luk meni nije nesto boljee da su stavili neki novi pump. Ja igram Fortnite ali nisam zadovlojan

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?