HCL.HR

Fortnite sutra dobiva novi veliki mod koji nije battle royale

Pero Mlinar 05.12.2018.   •   7 komentara


Epic Games je najavio kako Fortnite uskoro dobiva treći veliki mod za igru – onaj za kreativce. Mod je orijentiran na izgradnju vlastitog otoka i druženje s prijateljima.

Prije nekoliko dana pisali smo kako će Fortnite dobiti veliku najavu na ovogodišnjem The Game Awardsu. Iako je sadržaj te najave trebao ostati strogo čuvanom tajnom, od toga izgleda ništa. Jedan od igrača koji je nove materijale dobio na testiranje, unaprijed je objavio video iz kojega se može vidjeti da Fortnite dobiva novi veliki mod u kojem će se više graditi, a manje pucati. Sada je čitava stvar službeno potvrđena od strane Epica.

Mod će se zvati Creative i, što je najvažnije, neće biti privremeni mod nego će distribuirati zasebno, baš kao Save the World i Battle Royale modovi. Zapravo, radit će se o proširenoj varijanti Playgroundsa gdje će se, kao što mu ime sugerira, tražiti od igrača kreativnost u izradi vlastitih svjetova, pripadajućih objekata i mini igara. Zamislite nešto slično Minecraftu u šarenom svijetu Fortnitea i to vam je otprilike to.

Sve u svemu, Creative će, za razliku od Save the Worlda i Battle Royalea biti pravi mod za opuštanje. Završene svjetove moći će se spremiti bez ikakvih vremenskih ograničenja, a drugi igrači će im moći pristupiti teleportiranjem sa središnjeg otoka pa zaigrati igru po vašim pravilima.

Svi će igrači dobiti svoj privatni svijet, odnosno otok od 13. ovog mjeseca, potpuno besplatno, dok će vlasnici Battle Passa imati pristup istome već od sutra, 6. 12. Iz Epic Gamesa poručuju kako mod nije konačan te će se kao i Battle Royale, razvijati s vremenom.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • ivanic

    05.12.2018 - 16:41

    Meh…

  • CroIvanGames

    05.12.2018 - 21:24

    Jel netko zna kakav je headset Razer Electra V2 mislim si ga kupit pa pitam.

    • lliquid_

      @CroIvanGames, 05.12.2018 - 22:25

      Not bad. Vrijedi ti promotri jos par drugih modela & brendova, npr. mni su supp Roccat Cross koji je supp za PC,PS4,xOne & mobile gaming te Roccat Kave koji je jednostavno masterpiece :

  • Reponja123

    05.12.2018 - 22:18

    Ovo je vjerovatno jedini razlog zašto bi nastavia igrat Fortnite i oni stave da triba imat battle pass za ovo. E baš im fali para.

    • CroIvanGames

      @Reponja123, 06.12.2018 - 00:11

      Al to ce trajati samo tjedan dana

    • Reponja123

      @CroIvanGames, 07.12.2018 - 17:29

      U tome i je problem ok da je sad koji misec al kad je ono tjedan dana šta svima ne daju

  • lliquid_

    05.12.2018 - 22:23

    Good one…Take the Ł

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?