HCL.HR

Fortnite bi uskoro mogao dobiti svoj film i ostale video sadržaje

Zoran Žalac 12.10.2021.   •   6 komentara   •   Filmovi i serije


Uspjeh Fortnitea u virtualnom svijetu nije dovoljan sam po sebi pa Epic Games planira osnovati diviziju koja bi se bavila video programom te franšize.

Portal The Information prenio je informaciju kako Epic Games razrađuje plan osnivanja ogranka firme koji ne bi radio videoigre nego “režirani video program”. U prijevodu, rade na tome da Fortnite prošire na dodatne medije u obliku filmova i serija. Film po predlošku Fortnitea navodno je prvi na redu.

Šokantno, znam.

Ali, treba imati razumijevanja za Epic Games. Ne smiju si oni dopustiti da ne unovče sve što mogu unovčiti. Uostalom, sve popularne videoigre dobit će svoje filmove ili serije u bliskoj budućnosti. Minecraft se već naveliko snima rendrira, League of Legends uskoro će dobiti svoju animiranu seriju, a sličnu će adaptaciju dobiti i PUBG. Što bi Amerikanci rekli: “Use it or lose it!”… iako mislim da se ta fraza baš ne koristi u kontekstu franšiza, ali shvaćate poantu valjda.

U bilo kojem slučaju, potencijal za Fortnite film je takav da bi ga Epic slobodno mogao prodavati u Fortniteu. Definitivno ne bi bilo prvi put da se unutar te igre nešto premijerno prikazuje. Tko zna, možda je to novo doba kinematografije – filmovi po igrama prikazani u igrama?

Budućnost je divlja.

Komentari (6)

  • Hadvar

    12.10.2021 - 10:39

    Znaju sto klijuncad zele.

  • Emexs

    12.10.2021 - 10:42

    Samo nam jos to treba.

  • Mihael5555

    12.10.2021 - 11:02

    Odlicno, jedva cekam.

  • Demon90

    12.10.2021 - 11:37

    Ko voli nek izvoli

  • Mad Ant

    12.10.2021 - 13:59

    Kako je dosadna industrija sa tim battle royalom, majke ti…

    • ukek

      @Mad Ant, 12.10.2021 - 17:15

      Copy paste zanr bukvalno, bas kao i oni “Simulatori” po Steamu. 99% ih mrtvo smece, vise kao flip asset simulatori, funny wannabe nesto kao. Ubagovano i mulavo do Boga dragog i tako, i to kao treba biti smijesan i zabavan dio .. cringe. Gaming at its finest bajo moj. Srozo se kao i sve ostalo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?