HCL.HR

Fortnite na PC-u i PlayStationu sada podržava video pozive

Zoran Žalac 18.11.2020.   •   6 komentara


Fortnite je u verzijama za PC i PlayStation konzole dobio podršku za aplikaciju Houseparty kojom za vrijeme igranja nudi opciju grupnih video razgovora.

Epic Games je za svoju popularnu videoigru Fortnite najavio i lansirao integraciju aplikacije Houseparty. Ukratko, Houseparty omogućuje grupne video pozive, odnosno video chat, a u Fortniteu se to od sada može izvesti izravno iz igre.

Stvar za sada funkcionira samo u Fortniteu za PC, PlayStation 4 i PlayStation 5, a radi tako da preko mobilne aplikacije Houseparty emitira video i on se prikazuje u zasebnom okviru, s lijeve strane ekrana. To znači da vam mobilni uređaj služi kao kamera, što pak znači da mobitel mora biti naslonjen na nešto ili stavljen na nekakvo postolje jer ga istovremeno ne možete držati i igrati igru.

Grupe za video poziv u Housepartyju mogu biti javne ili privatne, a korisnike unutar grupe možete blokirati po potrebi. Više o ovoj funkcionalnosti možete pročitati na službenom blogu Epic Gamesa.

Označeno sa:

Komentari (6)

  • SpecialDragon

    18.11.2020 - 13:28

    Gdje su nestale recenzije? Toliko novih igara ima za pokriti.

  • Dukie

    18.11.2020 - 15:30

    Mislim da je ovo bilo totalno bespotrebno. Zasto? Pa ziher se nebi htio gledat sa nekim random likovima/klincima dok igram igru ( iako ne igram Fortshit ). A kad igram sa frendovima ziher nebi htjeli gledati bespotrebno ovu gadnu facu koju ionako jako dobro poznaju. Jer eto, nije dovoljno kad se klinci krevelje, vriste i deru u mikrofon, sad se ima prilika i vidjet im facu dok to izvode.
    11/10 implementirajte to i u drugim igrama i ubijte svu car multiplayera do kraja!

    • Zoran Zabac

      @Dukie, 18.11.2020 - 16:17

      Ovo je baš fora kad igraš sa ljudima koje znaš, unijelo bi još jednu dozu smijeha u svakako zanimljivu i zabavnu igru kakav je fortnite…u toj igri svaki meč bude popraćen velikom dozom smijeha, bez obzira pobijeđivao ili gubio…Fortnite je jedan masterpiece i jedva čekam novi engine za PS5 😍

  • Hadvar

    18.11.2020 - 17:48

    fortnite se polako iz igre pretvara u drustvenu mrezu. Oh well

  • Demon90

    18.11.2020 - 18:54

    Ja fortnite kao igru ne volim niti igram al developeri definitivno konstantno rade na novim stvarima koliko god to nekima bilo teško priznati.

    • Arthur

      @Demon90, 18.11.2020 - 19:35

      Slažem se. Nije ni meni nešto. Probao sam i nije mi bila pretjerano zanimljiva ali treba im priznati da rade odličan posao i svaka im čast. Sada što mnogi mrze tu igru i sam epic to je drugi par opanaka, ali treba biti pošten i priznati da igra jednostavno valja i da se stalno poboljšava.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?