HCL.HR

League of Legends, Valorant i druge Riotove igre stižu na Game Pass

Lovro Maroševac 13.06.2022.   •   2 komentara


Sve velike igre Riot Gamesa do kraja godine moći će se naći na Game Passu, a svi pretplatnici i igrači istih dobit će značajne koristi u istim naslovima.

Raspištoljio se Xbox na jučerašnjoj prezentaciji pokazavši sve svoje adute koji nas čekaju u ovoj i sljedećoj godini. Između ostalog, doznali smo da je dogovorena suradnja s Riot Gamesom, razvojnim studijem League of Legendsa, Valoranta i ostalih naslova iz svijeta League of Legendsa.

Upravo će njihove igre od ove zime biti dostupne na Game Pass usluzi za PC. Pretplatnici će moći na PC-ju i mobitelu uživati u beneficijama League of Legendsa, (PC), LoL Wild Rifta (mobitel), Legends of Runeterre (PC i mobitel), Teamfight Tacticsa (PC i mobitel) i Valoranta (PC).

Možda se pitate zašto bi itko igrao te free-to-play igre preko Game Passa, tj. pokretao ih kroz dva launchera. Odgovor je sljedeći: u LoL-u, Wild Riftu i Valorantu igračima pretplatnicima bit će otključani svi heroji, odnosno agenti, te će otpočetka moći s zaigrati s kime hoće. Što se tiče LoR-a i TFT-a, u prvotnom će biti otključan Foundation Set, dok se u potonjem dobiva mogućnost otključavanja Tier 1 avatara.

To je to od vijesti glede partnerstva između Xboxa i Riot Gamesa. Iako nije bilo novosti o dolasku Valoranta na Xbox, to ne znači da se isto ne može dogoditi. Partnerstvo je tek krenulo i, kako kažu iz Riota, u narednim mjesecima možemo očekivati više informacija o poveznici Game Pass usluge i njihovih najpopularnijih naslova. Tko zna, možda se negdje između redaka krije i dolazak njihove mlade pucačine na Xbox konzole.

Komentari (2)

  • Tinx

    13.06.2022 - 10:44

    Za ljude koji vec dugo igraju ovo nece nista znaciti, ali za nove igrace i smurfove ovo je brutalno. Championi u Lolu se jako sporo otkljucavaju.

    • Robotz

      @Tinx, 13.06.2022 - 13:58

      Obozavam Valoran ali smurfovi su me ubili u pojam,sa 37 godina i full time poslom dodjem 2-3 puta sedmicno baciti koji gejm ovo malo vremena sto imam da bi me ubijao neki smrdo koji je x10 puta bolji od mene ali ga boli ego sto na njegovom ranku i skillu ne moze tako da ubija pa napravi smurfa da bi se on bolje osjecao.

      Mnogima je smurfanje u redu i ne vide nista pogresno sa tim,meni osobno osim cheatanja je to druga najodvratnija stvar u MP igrama.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?