HCL.HR

Gears 5 se pojačao poznatim hoolywoodskim glumcem

Zoran Žalac 04.09.2019.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Glumac Dave Bautista, koji je glavni kandidat za ulogu Marcusa Fenixa u filmskoj adaptaciji Gears of Wara, bit će igrivi lik u Gears 5.

Fanovi Gears (of War) serijala već godinama spominju glumca Davea Bautistu kao idealnog kandidata za ulogu Marcusa Fenixa u filmskoj adaptaciji SF serijala. I sam glumac je potvrdio kako bi mu taj angažman bio posao iz snova, no ništa još nije dogovoreno – ne za njegovu ulogu nego za produkciju filma. Ipak, Bautista će ovoga mjeseca doista postati dio Gears franšize.

Obznanjeno je kako će on biti jedan od likova u igri te ćemo s njime moći igrati u svim modovima izvan glavne kampanje. Doduše, ne radi se ovdje o glumcu Daveu Bautisti već o njegovom liku; umirovljenom hrvaču Batisti. Samim time, ova promocija dogovorena je u suradnji Microsofta i organizacije WWE.

Batista će se u igri moći otključati odmah po izlasku Gearsa 5, 15. 9., a najkasnije 28. 10. 2019. Poslije tog datuma Batista će se i dalje moći koristiti, ali igrači koji zaigraju igru poslije tog dana više ga neće moći otključati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?