HCL.HR

Kooperativna pucačina Generation Zero besplatna je za isprobavanje

Zoran Žalac 29.04.2020.   •   1 komentara


Kooperativna pucačina u post-apokaliptičnoj Švedskoj ovoga se vikenda na Steamu može zaigrati besplatno, a uz to je i na popustu od 60%.

Tražite li nešto što biste sa svojom ekipom mogli igrati kooperativno, ovoga vikenda nije loša ideja svratiti na Steam gdje će se moći besplatno isprobati pucačina iz prvog lica zvana Generation Zero. Igra je to iz 2019. godine u kojoj se grupa od četvero igrača bori protiv robota koji su pokorili Švedsku tijekom 80-ih godina. Znate ono, kad je bio veliki ustanak robota u Švedskoj – čuli ste sigurno za to.

Uglavnom, Generation Zero moći će se igrati besplatno sve do 3. 5. u večernjim satima, a moj vam je savjet da ga već sada stavite na preuzimanje jer instalacija teži 24 gigabajta. Ako je vjerovati našem recenzentu Stjepanu, a nema razloga da tom tipu ne vjerujete, Generation Zero je po izlasku bio tehnički nered i tek osrednja igra. No, prošlo je godinu dana od toga i nadamo se da su se neke stvari od tada popravile. Mi to planiramo istražiti ovoga vikenda, a naše druženje s igrom moći ćete pratiti i preko streama na Facebook stranici.

Ako vam se ne čeka do tada nego vam odmah treba konkretna demonstracija igre, evo i toga u sljedećem videu:

Komentari (1)

  • Toma_HR

    29.04.2020 - 20:43

    Nedavno sam je zavrsio u solo modu, tko ima ekipu za co-op sigurno je jako zabavno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?