HCL.HR

Ghost Recon Breakpoint posudit će jednu foru iz battle royale igara

Zoran Žalac 21.08.2019.   •   0 komentara


Ubisoft je podijelio nove detalje o PvP modu Ghost Recon Breakpointa koji će biti dostupan u igri odmah po njenom izlasku.

Ghost Recon Wildlands ove je godine dobio svojevrsni battle royale mod zvan Mercenaries, a za ovaj serijal to neće biti jedino koketiranje s battle royale žanrom. Naime, potvrđeno je kako će nadolazeći Ghost Recon Breakpoint u svojem Elimination (4v4 PvP) modu koristiti smanjivanje igrivog dijela mape.

Dakle, kako meč bude odmicao, tako će se na mapi sužavati obruč/krug unutar kojega igrači moraju ostati da prežive. Obruč će se na mapi pozicionirati nasumično.

Osim Elimination moda po izlasku će biti dostupan i Sabotage, još jedan 4v4 mod u kojemu jedan tim postavlja bombu, a drugi ih nastoji spriječiti u tome. Oba PvP moda po izlasku ćemo igrati na ukupno šest različitih mapa.

Potvrđeno je također da će igra na svim platformama koristiti dedicirane servere za PvP modove. Napredak u PvE i PvP modovima bit će povezan pa će XP level, specijalizacija i oprema biti dijeljeni između glavne single-player/co-op kampanje te Ghost Wara (PvP-a).

Level opreme bit će onemogućen u PvP-u, a matchmaking će se odvijati u pozadini dok igrači istražuju svijet ili PvP mapu unutar igre. PvP mod imat će posebne nagrade u obliku PvP perkova, ali i kozmetičkih stvari poput naljepnica za oružje, korisničkih titula i sl. Kozmetički će se sadržaji moći kupiti igrinom valutom, odnosno mikrotransakcijama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?