HCL.HR

Malo kasno, ali i Ghost Recon Wildlands dobiva svoj battle royale mod

Hrvoje Smoljić 17.07.2019.   •   4 komentara


Ghost Recon Wildlands pred kraj svog životnog vijeka dobiva maleni battle royale mod taman da vas zabavi do skorog izlaska njegovog nastavka.

Brojni igrači Ghost Recon Wildlandsa već dugo vremena mole Ubisoft da u tu igru implementira neku vrstu battle royalea. I da, na prvi pogled se čini kako bi se radilo o skladnom braku. Imamo veliku i raznoliku mapu, velik broj oružja, brojna vozila i neke mehanike već pristutne u drugim igrama tog žanra. Iz Ubisofta već dugo vremena tvrde kako bi zbog tehničkih ograničenja to ipak bio prevelik zalogaj, no čini se kako su ga ipak zagrizli.

Naime, igra već sutra dobiva svoju službenu verziju battle royale moda imena Mercenaries. Taj mod svojim opsegom nije ni približno robusan kao poznate battle royale igre, ali se ipak čini veoma zanimljivo. Mod je napravljen za maksimalno osam igrača u kojem će se svaki od njih naći sam i bez opreme u svom kutku mape.

Zadatak svakog od njih je dakako da prežive te se evakuiraju s mape, u ovom slučaju helikopterom. Kako bi to postigli, trebat će pronalaziti opremu, oružja, ali i odašiljače koji otkrivaju lokaciju samog helikoptera. Osim drugih igrača, konstanta smetnja u toj namjeri bit će i paravojne snage Unidada razasute mapom.

Mercenaries naravno radi određene izmjene u sustavu zdravlja, oklopa i oživljavanja kako bi se prilagodio battle royale stilu gameplaya. Bitno je spomenuti kako je ovo jedna od onih battle royale igara gdje smrt ne znači kraj igre budući da će vas igra respawnati, ali bez do tada prikupljene opreme i oružja.

Dodatak battle royalea ujedno označava i posljednje veliko ažuriranje za Ghost Recon Wildlands. Iako dobrodošao, bojimo se da dolazi malo prekasno da bi privukao nove, ili zadržao postojeće igrače. Možda barem do izlaska nastavka koji stiže već 04.10. ove godine.

Komentari (4)

  • zvoninjo

    17.07.2019 - 21:25

    A jesu naporni sa ovim batlle royalima.

  • MachinaEx

    17.07.2019 - 22:47

    Jedan sam od rijetkih koji je odustao zbog ove igre zbog pretjerane reciklaže i ponavljanja mnogobrojnih zadataka i misija, iako igra ima jedan od boljih svjetova u video igrama, koji je u potpunosti otvoren, žao mi je što mission design je mora patiti zbog ovoga.

  • RATK025

    18.07.2019 - 09:33

    Minecraft je prvi imao Battle Royale mod samo što su ga zvali Hunger Games.

  • striborino

    18.07.2019 - 12:02

    Nikad nije kasno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?