HCL.HR

Novi GRID ipak je proklizao u zavoju i kasnit će sa izlaskom

Zoran Žalac 04.07.2019.   •   4 komentara


Codemastersovu novu igru ipak nećemo igrati u devetom mjesecu, kako je isprva bilo najavljeno. Srećom, odgoda je minimalna.

Prije nepuna dva mjeseca najavljen je novi nastavak serijala GRID. U sada već poznatoj maniri Codemastersa izlazak igre zakazan je dosta blizu – za deveti mjesec 2019. Međutim, čini se da se ekipa ipak preračunala te da im ipak treba više vremena prije nego igru izbace na tržište.

Ista je stoga odgođena za mjesec dana te će sada izaći 11. 10. Navodi se kako igri treba više publiciteta i promocije pa ćemo o njoj više informacija dobiti kroz naredna dva mjeseca.

Razlog zašto se Codemasters odvažio na odgodu definitivno leži i u tome što GRID ove jeseni nema konkurentnu igru u svom žanru – Forza neće dobiti novi naslov u 2019., a obećani Need for Speed još uvijek je svima nepoznanica.

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • hrga007

    04.07.2019 - 14:06

    svaka im čast, igra će kasnit a izgleda kao grafički refresh grida 2 sa par novih auta

  • Wolfboy

    04.07.2019 - 20:24

    Moraju bug-ove popravit u F1 i Williams sredit e onda tek Grid

  • Momentum

    05.07.2019 - 15:58

    Igra je lijepa,ali ovo je samo napredniji Grid autosport sa boljom grafikom i dalje voznja malo izgleda kao da vozis po ledu doduse ne kao u Grid 2 i Autosport cini mi se ,nezz zasto to nisu malo bolje odradili po pitanju vozne fizike,ne trazim da grid bude puna simulacija,ali tko je god igrao Grid 2 i Grid A zna o cemu pricam,nadam se da će kokpit izgledati normalno i da rade speedometri/cager, jer ako bude kokpit kao u Grid 1 onda definitivno kupujem,jer volim voziti iz kokpita.Sve u svemu igra mi se jako svidja i vjerovatno ga kupujem jer igra pruža ono najbitnije zabavu natjecanje tko će bit najbolji i tko će najmanje razbiti auto.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?