HCL.HR

Grof Dooku stigao je na bojišta Star Wars: Battlefronta 2

Filip Zorić 24.01.2019.   •   2 komentara


Star Wars: Battlefront 2 dobio je novu zakrpu koja nam donosi moćnog grofa Dookua i ostale dodatke.

Electronic Arts u zadnje vrijeme nije baš voljena kompanija, naročito kad su u pitanju Star Wars igre. Međutim, nastavljaju s besplatnom podrškom Star Wars: Battlefronta 2, a u posljednjoj je zakrpi stigao novi Sith Lord.

Naime, igrači od ovoga tjedna imaju opciju zaigrati kao grof Dooku u multiplayer modovima Star Wars: Battlefronta 2. Stari će grof biti odlična opcija za one koji se žele sukobiti protiv Jedija – s lakoćom može odbiti njihove napade. Dooku također može munjama spržiti šljam koji mu se suprotstavi, a tu nije kraj njegovim moćima. Može označiti neprijatelje kako bi ih učinio ranjivima te aktivirati moć kojom izvršava jače napade.

Naš dragi Sith Lord dobiti će novi kostim 30. 1. 2019., te još jedan u veljači. U novoj su zakrpi igrači dobili i mogućnost igranja na mapi Geonosis u ostalim modovima pored Galactic Assaulta.

Komentari (2)

  • lliquid_

    25.01.2019 - 10:53

    Pa igra li jos tko ovo

  • ck7

    25.01.2019 - 12:31

    Patch prije dva dana? kaze mi konzola da moram obrisati sadržaja s harda najmanje 44 GB, obrisem dvije igre po cca 25 GB, krene skidanje od 2+ GB..pa tko je tu lud..e moj PS4…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?