HCL.HR

Grounded je minijaturno preživljavanje koje spaja ideje Supralanda i Fortnitea

Zoran Žalac 14.11.2019.   •   3 komentara


Razvojni tim Obsidian Entertainment okušat će se u žanru igara preživaljavanja s avanturom koja će igrače postaviti u minijaturno izdanje.

Vrijedna ekipa Obsidian Entertainmenta zadnjih mjeseci nije radila samo na The Outer Worldsu. Još prije nego su postali dio Microsoftove obitelji, započeli su rad na igri zvanoj Grounded. Sada je ta igra otkrivena kao survival naslov sa zapletom – igrači imaju ulogu djece koja su smanjena na veličinu mrava.

Baš kao i u Supralandu, mjesto radnje je dvorište, a ondje će nas ganjati razni insekti. Igra će biti kooperativna te će do četvero igrača moći zajednički skupljati resurse i potom graditi utvrdu u kojoj će se braniti od valova paukova, bubamara i ostalih neprijatelja.

Grounded je u razvoju za PC i Xbox One, a bit će dio Game Preview i Game Pass programa.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • crna_lampa

    14.11.2019 - 23:57

    Nije fer, bas lici na Supraland

  • Mixa

    15.11.2019 - 10:50

    Izgleda interesantno, mada nisam bas ljubitelj gore pomenutih igara. Najbitnije je da Microsoft krece zestoko sa ekskluzivama, bas kao sto je i obecao.

  • funky0308

    16.11.2019 - 19:45

    Pvo vi moglo biti zabavno u nekom multyplayeru ili coopu. Na foru Supralanda (svijet) ali ostalo je novo i drugacije. Vas danas na YT kanalu HCLa pitam Igora jel vidio ovu igru.. nisam vidio clanak, jbga

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?