HCL.HR

Telltaleov Guardians of the Galaxy otkrio glumačku postavu

Zoran Žalac 10.03.2017.   •   7 komentara


Čuvari galaksije u nadolazećoj videoigri Telltaleove režije neće dijeliti glasove s likovima u nadolazećem filmu, ali bi mogli zvučati poznato.

guardians-of-the-galaxy

Telltaleova Guardians of the Galaxy igra danas bi trebala biti pobliže predstavljena na PAX East sajmu, no već sada imamo prve slike iz igre te detalje o glumačkoj postavi koja će likovima posuditi svoje glasove. Pomalo očekivano, čuvari galaksije u igri neće zvučati poput onih u filmu jer je angažman popularnih hollywoodskih glumaca očito bilo teško i skupo za uskladiti. Umjesto njih stoga ćemo dobiti postavu koja ima iskustvo rada na ovakvim projektima.

Star Lordu će glas posuditi Scott Porter koji s Telltaleom već ima ostvarenu suradnju – bio je Luke u TWD-u te Lukas u Minecraft: Story Mode. Gamoru će odglumiti Emily O’Brien koja je glumila u Shadow of Mordoru te The Order: 1886. Brbljavog Rocketa dočarat će nam dobro poznati Nolan North koji iza sebe ima zapaženu ulogu Nathana Drakea. Draxu će glas dati Brandon Paul Eells (Watch Dogs), dok će Groota „grootati“ Adam Harrington (The Wolf Among Us).

starlord-screenshot

Kao što smo već spomenuli, tijekom dana očekujemo čuti još detalja o igri, a kada se to dogodi ažurirat ćemo ovaj članak.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • bartul_9

    10.03.2017 - 11:06

    Mislim da se ovaj mali ne zove Rocket nego Rocky.

    • theth1ef

      @bartul_9, 10.03.2017 - 11:11

      Misliš krivo.

    • bartul_9

      @theth1ef, 10.03.2017 - 11:55

      Stvarno jesam.

  • vet

    10.03.2017 - 14:20

    Probao sam igrati njihovog Batmana, nikada mi nije sjelo. Djeluje više kao interaktivni filmič nego point n’ click igra. Nadam se da to neće biti isti smjer s ovim.

    • Artyom

      @vet, 10.03.2017 - 14:46

      Hoće. Oni imaju sad već oko 12 igara koje su sve copy/paste iste. Samo drugačije texture i scenarij.

  • [CRO]Revan

    10.03.2017 - 15:13

    Njihove igre uvijek imaju sjajnu glumačku postavu i voice acting. O ostalome bi se dalo raspravljati. Možda me zapravo i VA drži da se stalno vraćan njihovim naslovima.

  • marko1106

    10.03.2017 - 18:04

    Ma uzas……Batman je banana teza….game of thrones je ok ali sve poslje je uzas..i ovo ce biti uzas..nije mi jasno zasto se hvataju akcije kad nije to za njih…bolje da su otkupili pravo na True Detectiv..e to bi za njih bilo ko savrseno,nesto gdje su dijalozi bitni..ali ovo ce biti katastrofa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?