HCL.HR

Nova Hearthsone ekspanzija, Whispers of the Old Gods, dolazi sljedećeg tjedna

Luka Pleša 20.04.2016.   •   1 komentara


Preko sto novih karata nadolazeće Hearthstone ekspanzije Whispers of the Old Gods dobro će prodrmati metu i uvesti neka nove promjene. Spremni?

hearthstone-whispers-of-the-old-gods

Sljedećeg tjedna, točnije 26.04. (za Ameriku) i 27.04 (za Europu i Aziju), Drevni bogovi pokucat će na vrata Hearthstone taverne i sa sobom donijeti 134 nove karte i nova pravila kroz ekspanziju Whispers of the Old Gods.

Naime, od dana izlaska nove ekspanzije, Hearthstone će dobiti dva nova moda za igranje. Prvi se zove Wild, a njemu će se, kao i do sada, moći igrati apsolutno sve karte koje su ikada izašle. Drugi mod zove se Standard u kojemu će igrači moći koristiti samo karte koje su izašle u trenutnoj i prethodnoj kalendarskoj godini.

U konkretnom slučaju to znači da će izlaskom Whispersa u Standardu biti zabranjene karte iz ekspanzije Goblins vs Gnomes (GvG) i Hearthstone avanture Curse of Naxxramas (Naxx). Također, više se neće moći kupiti GvG boosteri niti otključati Naxx avantura, osim u slučaju ako je igrač već kupio jedno krilo. Karte iz ova dva izvora će se i dalje moći napraviti korištenjem Crafting opcije.

HCL je već detaljnije pisao o Hearthstone Whispers of the Old Gods ekspanziji, što možete pročitati ovdje.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • ZhatCRO96

    20.04.2016 - 19:21

    Šteta jedino za buduće igrače koji neće imati priliku odigrat stare avanture.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?