HCL.HR

Hello Neighbor pametno krije tajne susjedova podruma

Juraj Bevandić 03.10.2016.   •   7 komentara


Interesantni horor naslov Hello Neighbor pametno će od nas kriti misterij susjedova zastrašujućeg podruma, a pritom provjeriti jesmo li pametniji od napredne umjetne inteligencije.

Hello-Neighbor-pametno

Znate li tko je vaš susjed i čime se bavi? Znate li čime se zaista bavi? Protagonist Hello Neighbora je tek doselio u naselje i nema odgovor na ta pitanja, ali mu nešto tu opasno smrdi. U njegovim ćemo cipelama pokušati provaliti u kuću susjeda koji ne cijeni njuškanje oko svog posjeda, a pristup svome podrumu čuva pod cijenu života.

Čim uđemo u podrum i vidimo što se ondje krije igra završava, pa se stoga u potpunosti vrti oko ideje napredne umjetne inteligencije koja bi gotovo uvijek trebala biti korak ispred nas. Developeri se diče svojim “Susjedom” koji poput igrača može koristiti baš sve predmete u okolišu kako bi postavljao zamke, zatvarao ili otvarao prolaze i usporavao protivnika. Uz to, svakim će prelaskom susjed učiti taktike igrača te ih se ubuduće sjetiti u pravom trenutku kako bi nas uvijek iznova iznenadio i učinio igru zanimljivom.

Nas naravno strašno zanima što je u podrumu, ali samo se nadamo da će igra ostati privlačna i nakon što ga uspijemo otvoriti. Na službenoj stranici su otvorene prijave za alpha testiranje, pa pretpostavljamo da otvaranje podruma neće odmah spoilati igru zauvijek, a i developeri ciljaju na deset sati igranja po prelasku. Hello Neighbor je također osvanuo na Steamu gdje doznajemo da izlazi idućeg ljeta.

Komentari (7)

 • Gabriela Horvat

  03.10.2016 - 18:48

  Ajme, kako nerve-racking. Izgleda predobro!

 • Bacva

  03.10.2016 - 22:03

  Izgleda zanimljivo i veoma jezivo zapravo.. Tko bi rekao?! 🙂

  • nixon227

   @Bacva, 04.10.2016 - 00:07

   baš je scary, pogotovo kad te ugleda, odma grč u trbuhu, moglo bi bit zanimljivo

 • Fskpz gaming fan

  04.10.2016 - 07:32

  Mmm, podsjeca me taj susjed na Aliena, a igrac na Ripley! 😉

 • funky0308

  04.10.2016 - 08:44

  Konacno nesto svijeze i novo. Ovo bas dobro izgleda..haha..kako mu je nabacao stolice na vrata. 😉 Moglo bi biti zanimljivo, samo da ne bude ovako brzo, jurisa taj susjed ko’ blesav na svog komsu 😀

 • Mixa

  05.10.2016 - 10:02

  Bas je napeto. Ovo je kao ona igra Neighbours from Hell samo horor varijanta. 🙂

 • Wizzard

  07.01.2017 - 08:33

  Strasno misteriozna i zanimljiva igra, i taj osjecaj kada ce on naletiti i ta muzika u pozadini. PREDOBRO 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!