HCL.HR

Hollow Knightov DLC se pretvorio u punokrvni nastavak

Hrvoje Smoljić 15.02.2019.   •   2 komentara


U trenutku kad smo već izgubili nadu da ćemo ikad ugledati dodatni sadržaj za Hollow Knight, stiže vesela vijest da je taj sadržaj evoluirao u potpuno novu igru.

Uvijek veseli kada igra nezavisne produkcije zaista uspije. Jedan takav primjer je Hollow Knight koji je izašao na PC-u prije dvije godine. Tamo je bio toliko uspješan da su ga proizvođači prebacili i na sve ostale gaming platforme gdje je bio još uspješniji. Potaknut takvim rezultatima, proizvođač je odlučio jedan od planiranih DLC sadržaja pretvoriti u punokrvni nastavak imena Hollow Knight: Silksong.

Originalna igra bila je djelomično financirana putem crowdfundinga, a proizvođači su još davne 2014. obećali implementaciju drugog igrivog lika – Hornet. Lika smo već imali prilike vidjeti u originalu kao saveznika, ali i povremenog protivnika glavnom protagonistu. U nastavku, upravo ona postaje glavna zvijezda i vodi nas na potpuno nove lokacije. Tamo je očekuju nove misije i gradovi, ali i brojni izazovni protivnici i bossovi.

Datum izlaska trenutno nije poznat, ali će igra prvo izaći na PC-u,MAC-u, Linuxu i Nintendo Switchu, a kasnije stići i na PlayStation 4 i Xbox One. Veseli da nastavak zadržava “umjetničko djelo u pokretu” vizualni stil koji je u prvom planu najavnog videa:

 

Komentari (2)

  • Meeple666

    15.02.2019 - 16:15

    Ou Yeah!

  • PrydaCro

    17.02.2019 - 19:05

    O da metroidvania igre su mi zakon. Super Metroid for the win.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?