HCL.HR

Tvorci Until Dawna najavili novu igru koja nije PS4 ekskluziva!

Zoran Žalac 21.08.2018.   •   4 komentara


Tvorci odlične horor igre za PlayStation 4 odlučili su uplašiti igrače i na drugim platformama kroz novi horor serijal Dark Pictures Anthology.

Odlična vijest danas će dočekati ljubitelje igara horor tematike. Naime, razvojni studio Supermassive Games, poznat po odličnom PS4 hororcu Until Dawn, najavio je svoj novi projekt. Radi se o seriji horor igara koje neće nužno biti povezane jedna s drugom, ali će imati poveznicu u tome što će sve biti istog stila prezentacije te će biti dostupne kao multiplatform naslovi – za PC, PS4 te XBOX.

Ovaj horor serijal nazivaju The Dark Pictures Anthology, a ideja im je da svaku igru u njemu posvete određenoj podvrsti horora. U Supermassiveu su identificirali čak 39 vrsta horora, no vjerojatno neće raditi 39 igara pa možda nekoliko vrsta horora strpaju u nekoliko igara.

Prva igra u serijalu zvat će se Man of Medan i u planu je za 2019. godinu. Radnja će joj se odvijati na Južnom Pacifiku gdje četveročlana grupa mladih Amerikanaca traži olupinu potopljenog broda iz 2. svjetskog rata. Kada ju nađu, ondje ujedno pronalaze i paranormalne aktivnosti od kojih moraju pobjeći. Hoće li u tome uspjeti, odredit će odluke igrača.

Svaka igra u seriji bit će dizajnirana s namjerom da se može igrati više puta kako bi se vidjeli različiti ishodi priče. Iako je tako bilo i u Until Dawnu, čini nam se da će igre ovoga tipa biti bliže Hidden Agendi, prošlogodišnjem naslovu Supermassive Gamesa. Drugim riječima, u njima vrlo vjerojatno nećete imati punu kontrolu nad likovima, nego samo u donošenju odluka. Interaktivni film, reklo bi se.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Tomon_45

    21.08.2018 - 12:41

    Pre dobar igra biće strašna a i dobra

  • alen1990

    21.08.2018 - 15:02

    Until Dawn je klasik.

  • pleto

    21.08.2018 - 15:05

    Prvo se obradovao a onda rastuzio. Vise mi se sviđa Until Dawn, to mi je bilo super iskustvo, a hiden agenda mi je meh

  • funky0308

    21.08.2018 - 15:16

    Bas ovo sto pleto kaze, prvo nabasao na YTu na ovo i vidim samo PS4 simbol, onda na HCLu vidim da je multi platform ali odusevljenju je prebrzo dosao kraj. Mehanike i gameolay Until Dawna u ovako necemu i to jos i na PCu…eeee to bi bilo genijalno. Steta ali treba vidjeti, mozda ne bude lose.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?