HCL.HR

I ratni se fotografi sada koriste za promociju Call of Duty: Vanguarda

Zoran Žalac 25.10.2021.   •   6 komentara


Call of Duty: Vanguard dobio je svoj zadnji trailer još prošlog tjedna, no to ne znači da Activision staje s promotivnom kampanjom.

Jedan je indie developer nekoć rekao da bi bilo interesantno vidjeti spin-off igru u svijetu Call of Dutyja u kojoj bi umjesto vojnika glavnu ulogu imao ratni fotograf. Naravno da se to nikad neće dogoditi, ali je zanimljivo da su u Activisionu u sklopu nove promotivne kampanje za CoD: Vanguard napravili verziju igre posebno za ratne fotografe.

Ili tako barem kažu – pozvali su dvoje poznatih ratnih fotografa te im dali “virtualnu kameru” i pristup engineu pomoću uređaja kojim mogu raditi screenshote dok im se akcija odvija pred očima. Recimo da se tu radi o nekakvom samostalnom photo modu – kojega u konačnoj verziji Vanguarda neće biti.

Fotografi su, naravno, oduševljeni viđenim. Jedan tako kaže da je oduševljen koliko je igra kinetična “jer se sve zapravo događa i kreće oko tebe”. Na stranu što bi se to moglo reći za svaku igru ikada, ova promocija na kraju ima pozitivan aspekt jer se zarada od prodaje screenshoti koje su fotografi uhvatili koristi za pomoć američkim ratnim veteranima. Pozitivan aspekt za Activision, svakako, čisto u slučaju da ih netko optuži da slave Drugi svjetski rat za vlastitu zaradu.

Komentari (6)

  • SilverMelior

    25.10.2021 - 10:24

    Stvarno to izgleda impresivno, tako će i biti singleplayer kampanja.Tako je bilo i sa Modern Warfare, dok se u multiplayeru vidno osjeti pad kvalitete grafike.

    • Agent

      @SilverMelior, 25.10.2021 - 10:30

      Da samo nije baš da gledaš grafiku dok se napucavaš

    • SilverMelior

      @Agent, 25.10.2021 - 10:59

      Meni je bitno sve i grafika i gameplay

  • Spot pupa

    25.10.2021 - 11:59

    Ne znam zašto, ali vuče me ovaj cod… W2 II mi je bio super…

  • Pekkmen

    25.10.2021 - 17:18

    Imam osjecaj da ce Vanguard biti jedan od losije prodanih COD-ova ikad, beta nije bila tko zna sta te i pro COD igraci ga ne vole..
    Nema uopce dusu igra te crpi zadnje atome WW2 tematike bez nekih vecih noviteta.
    Nadambse da ce sljedeca igra biti dobra.

  • KidacMamice

    25.10.2021 - 18:11

    COD CW I ovo j… Me pas ko da se sprdaju sa fan bazom i sa svim. Tak mi zgleda stim da sam vanguardu probo betu i kamilica teska nis spektakel. Al vjetojatno bu se prodala u milijunima ko i svaka

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?