HCL.HR

Idućeg mjeseca obavljamo farmerske poslove u Summer in Mara

Stjepan Fikter 30.05.2020.   •   0 komentara


Kako bi se adekvatno pripremili za uživanje u tropskom okruženju dok se brinemo za farmu, može se preuzeti demo verzija i naučiti osnove poljoprivrede i drugih mehanika.

Ljubitelji istraživanja, craftinga te vođenja vlastite farme trebali bi baciti oko na nadolazeći naslov Summer in Mara kojeg igramo od 16. 6. Igra će biti dostupna za PC i Nintendo Switch s time kako se već sada može doživjeti dašak tropskog okruženja putem demo verzije. Doduše, demo je trenutno dostupan samo putem Steama, ali idućeg mjeseca će biti i na Switchu.

Summer in Mara tako nas vodi u ljetnu avanturu na tropski arhipelag na kojemu ćemo preuzeti ulogu Koe, djevojčice koja želi istraživati svijet oko nje. Uz poljoprivredne poslove, u igri bit će preko 100 zadataka za završiti, a moći će se upoznati i preko 20 likova s kojma će se moći družiti i trgovati.

Igra će također imati i veliki fokus na narativni dio, a napredovanjem će se otključavati nove vještine kao i otkrivati tajne i blaga po otocima. I naravno, pecanje je također prisutno unutar igre jer kakvo bi to bilo opuštanje u šarenom okruženju bez pecaljke u ruci.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?