HCL.HR

Idućeg mjeseca vodit ćemo dobar život u igri The Good Life

Zoran Žalac 21.09.2021.   •   0 komentara


Potencijalno najbizarnija igra 2021. dobila je svoj datum izlaska. Fotografsko-detektivsku avanturu The Good Life igramo sredinom 10. mjeseca.

Imali smo tijekom ove godine nekih jako čudnih igara kao što su Balan Wonderworld, Bum Simulator ili Turnip Boy Commits Tax Evasion. No, šlag stiže na kraju. Prije nego zaigramo već najavljeni Deeeeer Simulator, u desetom mjesecu stiže nam Sweryjev The Good Life. Konkretno – 15. 10. na PC, PS4, XBO i Switch platformama.

The Good Life je avantura pomalo bizarnog zapleta. Odvija se u najsretnijem gradu na svijetu, engleskom Rainy Woodsu čiji se stanovnici po noći pretvaraju u životinje. Novinarka Naomi Hayward dolazi u grad kako bi razotkrila njegovu tajnu “dobrog života” te fotografiranjem skuplja različite dokaze. No, fotografiranje je tek dio avanture jer i sama dobiva mogućnost transformacije u životinju.

Iskreno rečeno, igra izgleda užasno, ali to je nekako dio cijelog tog trashy šarma. Ako ste ikada igrali Sweryjeve igre, poput Deadly Premonitiona, onda znate da su tehnički neobrušene da je to na rubu neigrivog, ali svojim humorom i pričom općenito ipak se uspiju nametnuti i privući igrače. Hoće li tako biti s The Good Life, vidjet ćemo sredinom idućeg mjeseca.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?