HCL.HR

Igra koju nazivaju Grand Theft Horse dobila je datum lansiranja

Zoran Žalac 18.01.2021.   •   4 komentara


Igra o krađi konja i pljačkanju seljaka postat će igriva na Steamu od sljedećeg mjeseca. Pogledajte kako ne izgleda Rustler.

Ovih je dana popularna igra Rust i ne bi me čudilo kad bi njezini tvorci tužili tvorce nadolazeće igre zvane Rustler. No, Rustler zapravo nema veze s Rustom – više sličnosti zapravo ima s GTA serijalom, toliko da na službenoj stranici Steama za ovu igru u zagradi piše Grand Theft Horse. Možda ih i zbog toga budu tužili?

U bilo kojem slučaju, Rustler je danas dobio datum lansiranja early access verzije na PC-u. Igriv će biti od 18. 2. ove godine. Pripremljen je za tu objavu i igrani trailer koji ne prikazuje kako će igra izgledati, ali ugrubo demonstrira što će se sve u njoj raditi. Dakle, glavni lik zvan Guy u Srednjem vijeku krast će konje GTA stilom te će terorizirati mirno pučanstvo koje hoda selom. Kad kažemo GTA stilom, mislimo na stil onih starih GTA igara koje su bile u izvedbi iz ptičje perspektive.

Rustlera se ljetos moglo isprobati kroz privremenu demo verziju na Steamu, što sam i napravio te mogu reći da me igra uspjela nasmijati više nego ovaj trailer, kojemu je to očito bila namjera. U bilo kojem slučaju, glavni pokretač humora u Rustleru jest korištenje modernih motiva u srednjovjekovnom oružju pa kad ukradete konja onda stiže konjica s rotirkama.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • kuky90

    18.01.2021 - 18:10

    Po slici izgleda kao Bully,a imenom GTA. Netko se opako fura na Rockstar

    • SonOfZeus

      @kuky90, 18.01.2021 - 19:30

      Po live actionu cisti Kingdom come.

    • BoneDigger

      @SonOfZeus, 19.01.2021 - 09:44

      Napravili su sataraš od GTA, Bully i Kingdome Come.

  • PppPP

    18.01.2021 - 19:50

    Lol toliko nepoznata da joj ime niste stavili u naslov 🤣

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?