HCL.HR

Igračima je zabranjeno streamanje igre Left Alive, možda da se ne bi pročulo koliko je loša

Zoran Žalac 04.03.2019.   •   7 komentara


Čini se kako će još jedna igra ove godine ostvariti nezavidan rezultat, a izdavačka kuća Square Enix možda to nastoji prikriti.

Akcijska igra Left Alive, kojoj smo tepali i da je “ruski Metal Gear”, u prodaju kreće sutra, 5. 3. To se, doduše, odnosi na naše tržište dok je igra u Japanu dostupna još od kraja prošlog mjeseca. S obzirom na razliku u datumima izlaska, igračima iz Japana bilo je zabranjeno snimati i prenositi uživo određene dijelove igre, poput animiranih scena i nekih dijelova koji bi drugima mogli spoilati priču. To je obzirno od izdavača, ali čini se da su se u Square Enixu predomislili.

Naime, japanskim je igračima u međuvremenu potpuno zabranjeno snimanje i emitiranje igre. Ovo je iznimno sumnjivo iz razloga što igrači baš i nisu bili zadovoljni s igrom pa izgleda kao da Square Enix želi cenzurirati negativne kritike prije nego Left Alive bude lansiran na svim tržištima.

Igrači su u Japanu imali prigovore na gotovo sve aspekte igre, od dizajna, grafike, kontrola itd. Na japanskoj inačici Amazona prosjek korisničkih ocjena za Left Alive stoji na 1.8/5. Nije dobar znak ni taj da kupci masovno prodaju svoj primjerak igre i po 50% nižoj cijeni.

Komentari (7)

  • kuky90

    04.03.2019 - 10:00

    Square Enix u zadnjih par godina ima nekakve čude odluke. Ovo je jedna od tih, kao ono što je i Nintendo do nedavno imao.

  • SeaNN

    04.03.2019 - 11:51

    Šteta baš sam bio zainteresiran za igru cinila mi se zanimljivom ali ovo me iznenadilo, haha nakon ove vijesti ništa više neočekujem vezano uz ovu igru.

  • funky0308

    04.03.2019 - 12:12

    Sad ce si tek napraviti medvjedju uslugu. Priznaj da nesto ne valja, spusti cijenu i oformi tim koji ce igru popraviti i staviti na noge. Onima koji su spremni na taj kompromis das jos jednog Tomb Raidera starijeg ili neku drugu igru i ljudi nece siziti (ako se igra popravi, naravno). Ovako ce tek svi pisati i pricati o ovome i nece dobiti ni priliku za popravak

  • funky0308

    04.03.2019 - 12:12

    Danas se nista ne moze sakriti

  • 312AE

    04.03.2019 - 12:17

    Enix propada, no Capcom se vratil jači negi ikad! ?

  • Jokerhere

    04.03.2019 - 14:48

    Steta djelovala je zanimljivo.

  • mr.labud

    04.03.2019 - 15:12

    Bilo je ocigledno po sadrzaju na YouTube-u. Grafika je blagi uzas, a animacije i pokreti likova Boze oslobodi. Igra je imala sjajan potencijal i tematiku, a ispade ovako. Mozda jos i bude dobra, tko zna… Nisam probao, no ono sto sam vidio, nemam ni neku zelju

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?