HCL.HR

U igri Solar Ash utrkivat ćemo se s vremenom kako bi zaustavili crnu rupu

Josip Klanfar 26.02.2021.   •   1 komentara


Solar Ash je nadolazeći 3D platformer iz perspektive trećeg lica. Kako bi spasili svoj planet od velike crne rupe koja guta svjetove, trebat će nam dobri refleksi, brzina i okretnost.

Na sinoćnjem State of Playu ponovno nam je prikazana akcijski 3D platformer Solar Ash. Proizvod je to Kalifornijskog studija Heart Machine, zaslužnog za dvodimenzionalni akcijski RPG Hyper Light Drifter.

Solar Ash će pratiti priču lika po imenu Rei, čiji je zadatak spasiti svoj svijet od uništenja kojem prijeti velika crna rupa. Tako ćemo se naći u utrci s vremenom, morati biti brzi i okretni kako bi Rei mogla surfati po pepeljastim oblacima, preskakati zidove i zaobilaziti prepreke. Već se da naslutiti po ovome kako će gameplay biti napet i brz, a osim platformerskih mehanika, igra će imati i sustav borbe za koji osnivač Heart Machine studija Alx Preston kaže da će biti napet, brz i zadovoljavajući, kako bi osnažili igrače i potakli ih na borbu s raznim uvrnutim stvorenjima.

Dodaje kako će svjetovi kojima ćemo putovati biti prekrasni i raznovrsni za istraživanje i igranje, od potonulih gradova, velikih vodenih površina pa sve do opasnih dijelova ispunjenih lavom. Alx je na službenom Playstation blogu izjavio: „Solar Ash je projekt na koji smo uistinu ponosni. Od svijeta koji smo sagradili, nevjerojatnog tima koji smo postali te naravno na igru koju vam možemo ponuditi kasnije ove godine.

Prema toj izjavi, igra će nam biti dostupna nekad tijekom 2021. godine, a dolazi na PS5, PS4 te za PC preko Epic Games Storea. Hoće li igra uspjeti odskočiti od konkurencije i brzo se raširiti među zajednicom igrača – prosudite sami uz pomoć narativnog gameplay trailera.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • cutiexxx

    26.02.2021 - 18:19

    Izgleda skroz dobro!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?