HCL.HR

Inkvizicija još nije spremna, Warhammer 40K: Darktide opet je odgođen

Stjepan Fikter 29.07.2022.   •   0 komentara


Heretici u Warhammer 40K: Darktide neće se susresti s agentima Inkvizicije u devetom mjesecu kako je bilo prvobitno planirano, nego tek krajem godine.

Tek smo prošli polovicu godine, a odgode i dalje dolaze. Tako će se fanovi Warhammera 40K morati još malo strpjeti do izlaska nove igre. Umjesto u devetom mjesecu kad smo trebali kooperativno eliminirati heretike, Warhammer 40K: Darktide stiže krajem godine, točnije 30. 11. na PC. Xbox verzija izaći će nedugo nakon PC verzije, no još se ne zna točno kad – vjerojatno ne ove godine.

Razlog odgode vezan je uglavnom uz tehničku stranu igre. Razvojni studio treba više vremena za dodatna poliranja. U prijevodu, žele da Darktide bude što bolje optimiziran i što stabilnija igra za što ugodnije uklanjanje heretika. Također, dodatno vrijeme pomoći će i u poliranju glavnih mehanika gameplaya.

Sreća u nesreći je to što se zainteresirani mogu prijaviti za testiranje igre kako bi pomogli razvojnom studiju u dostavljanju što boljeg iskustva ostalim igračima. Testiranje se odnosi samo na PC verziju pa imajte to na umu ako se odlučite prijaviti. Ako kojim slučajem niste popratili kako će se kooperativno lupati i pucati po hereticima, evo gameplay video Zealot klase.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?