HCL.HR

Čovjek prešao Fallout 4 bez ubijanja

Juraj Bevandić 29.12.2015.   •   6 komentara


Fallout 4 često je kritiziran radi ograničenih dijaloga i karizmatičnih opcija čime je oštećen role-playing element, no jedan je igrač snimio svoj prelazak bez oduzimanja ijednog života.

fallout-4-no-kills

Todd Howard, direktor Bethesde nam je obećavao kako će Fallout 4 imati više različitih pristupa i mogućnosti nego prijašnje igre, ali kada je četvorka izašla to se pokazalo kao njena najveća boljka. Novi sustav dijaloga uvelike je ograničio osobnost igrača i mnogima je to bila najveća kritika igre; naličila je više na pucačinu nego na RPG koji je obećan.

Isto mišljenje dijeli i YouTuber Kyle Hinckley koji je razočaran nedostatkom diplomatskih rješenja i osjeća da time četvorka odudara od serijala. Usprkos tome, Kyle je igru prešao bez ijednog ubojstva, na Survival težini i sve to posnimio u serijalu dugom trideset i sedam epizoda.

Trebalo mu je nešto manje od trideset sati, što ne zvuči puno, ali treba imati na umu da se usredotočio samo na glavni quest. Svoj je cilj postigao izradom lika s maksimalnom karizmom i ponovno učitavajući igru kad god nije uspio nagovoriti nekoga da uprlja ruke umjesto njega samog.

Ako imate kojih dvadeset sati viška ovih blagdana bacite oko na njegov prelazak na YouTubeu ili možda pokušajte nešto slično sami sada kada znate da je izvedivo.

Igrate li vi još uvijek Fallout 4? Što je najluđe što se dogodilo vašem liku?

Označeno sa:

Komentari (6)

  • MaliMicek

    29.12.2015 - 16:33

    Najluđe što se dogodilo mom liku u F4 je da je bio zapeo ko retard i morao sam loadat 😀
    Zapravo mi je najluđe to što ne želim pobit Railroad a igra me uporno tjera na to. FU Bethesda i tvoji quest bugovi.

    • Bojko

      @MaliMicek, 29.12.2015 - 18:24

      Srećom, quicksave radi gotovo savršeno 😀

  • MoGaming

    29.12.2015 - 20:03

    Zar je moguće da nijedan quest nije bio da ubije nekog?

  • Wik7im

    30.12.2015 - 07:41

    a ima i pacify pa je lakse, na ps4 posto sam neprecizan itd itd nisam koristio to, iako ako naletis na masu cobana…kao ja nestignem sve “pacifirat” i pobijem na kraju tako da nista od perka… ponovno prelazim na hard drugim build drugi pristup oruzju, al jos uvijek ostajem na range opciji dok frend udara samo sa mačetama i slično, nikad necu naucit ciljat na joypadu 😀

  • Slim1992

    30.12.2015 - 13:58

    Da, presao je bez ubijanja ako zanemarimo nuclearni napad na kraju… A sto se tice igre, davno sam je izgustirao.

  • Apocalypse4987

    31.12.2015 - 09:26

    imam 40 sati i tek sam 3. main quest. Ima igra potencijala, samo dosta su ti RPG elementi osakačeni, vidit ćemo poslin par DLC-ova i modova možda to isprave

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?