HCL.HR

Izgleda da ubrzo stiže battle royale mod u Battlefield 5

Filip Zorić 07.03.2019.   •   9 komentara


Igrači Battlefielda 5 već neko vrijeme priželjkuju battle royale mod, a čini se kako bi im se želje mogle ubrzo ispuniti.

Mnogi od vas znaju kako nam je obećan battle royale mod u Battlefieldu 5 pod nazivom Firestorm. Službeni datum izlaska moda još nije poznat, ali su tvorci igre najavili kako isti stiže u igru na proljeće. Međutim, izgleda da sada imamo dokaz da nam battle royale dodatak možda stiže i prije kalendarskog početka proljeća.

Jedan je korisnik Reddita uočio nešto što možda otkriva da battle royale mod dolazi u Battlefield 5 vrlo brzo. Naime, u igri je ugledao Daily Order izazov koji od njega traži da prikupi 500 bodova u modu zvanom Firestorm, što je nemoguće učiniti jer taj mod još nije ni prisutan u igri. Imajte na umu kako je moguće da je ovo na kraju samo greška od strane tvoraca igre – ili je možda indikacija da battle royale mod stiže u narednim danima.

Otkriveno je također da bi mod trebao imati varijante za samostalnu i timsku igru. Navodno je Firestorm dizajniran za timove po četiri igrača, a ukupan broj igrača po meču bit će 64, kako je i ranije potvrđeno. Vozila dolaze u dva oblika – za transport i za napad. Kao i u Black Opsu 4, bit će zračnih vozila, odnosno letjelica. U timskoj varijanti također će biti oživljavanja, kao u Apex Legendsu.

Doduše, ništa od ovoga još uvijek nije službeno potvrđeno pa se ipak treba strpiti do službenog otkrivanja.

Komentari (9)

  • Chimichangas

    07.03.2019 - 15:54

    Dobro su se sjetili nakon 4 mjeseca, to je trebalo bit odmah po izlasku

  • Saren

    07.03.2019 - 15:57

    “Imajte na umu kako je moguće da je ovo na kraju samo greška od strane tvoraca igre” – nadam se da jest samo greska, jer BR igara ima i previse, no EA ko EA – gdje svi, tud i mali Mujo. Doduse ne forsira me sama igra da ga igram, pa cu ga zaobici u sirokom luku. S obzirom da mi je ovo prvi BF naslov kojeg igram ikad zasad igra nije ni toliko losa, doduse ima mjesta za napredak par stvari.

    • manjo

      @Saren, 07.03.2019 - 16:36

      bolje bi im bilo da se fokusiraju na srz igre izbace jos mp mapa, i da srede cheatere, koliko vidim radi se na tome al ultra sporo

  • kuky90

    07.03.2019 - 17:18

    Kome da pošaljem leakani tutorial za firestorm? Ima puno informacija nutra, helikopteri, tenkovi, i sve ostalo

    https://youtu.be/0FL3c5Ojna4

  • Gujar

    07.03.2019 - 17:30

    Ma nabijem ih

  • Sackboy

    07.03.2019 - 20:17

    Nadam se da će BF1 imati još dugi vijek pošto ga igram skoro svaki dan i savršen mi je. Svaki puta kada bi netko u BF1 chatu spomenuo BF5 odgovor je bio HAHA, LOL, ROFL. Možda i isprobam jednog dana BF5 ako vrate spotanje i normalnu količinu municije. Do sada u BF1 volim baš sve modove a ovaj BR mod je prvi mod koji baš moram zaobilaziti…

  • Artyom

    08.03.2019 - 17:31

    Ne igram ni jedan Battle Royale. Aki po viđenom, moram priznat da mi se ovo čini kao najbolji Battle Royale do sada.

  • savo

    10.03.2019 - 13:49

    A j….. i battle i royale… ima nas koji ne volimo! Zasto u svaku igru guraju taj mod? Sta danas prodaje igre mod ili gameplay,grafika ??

    • Yoola

      @savo, 10.03.2019 - 20:37

      Inteligencijo, pa ne moraš ga igrati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?