HCL.HR

U izradi je Starpoint Gemini 3, nastavak domaće SF uspješnice

Zoran Žalac 25.05.2018.   •   2 komentara


Zagrebački LGM Games otkrio je kako radi na trećem dijelu nagrađivane franšize Starpoint Gemini, za sada u vrlo ranoj fazi razvoja.

Domaći serijal Starpoint Gemini prije dva dana je proslavio godišnjicu izlaska Warlordsa, samostalne igre koja je bila jedna od najprodavanijih domaćih igara prošle godine. Tim povodom objavljeno je ažuriranje s besplatnim brodom kao lijep znak produžene podrške za igru.

No, kako saznajemo, LGM Games ne radi samo na Warlordsu već i na Starpoint Gemini 3. Za razvoj istoga trenutno traže crtača konceptualnih materijala, što znači da je projekt u vrlo ranoj fazi razvoja te da još nije spreman za službenu najavu. U bilo kojem slučaju, ne sumnjamo da se radi o jednom od najambicioznijih domaćih projekata koji su trenutno u izradi.

Inače, Starpoint Gemini startao je kao PC serijal, no kasnije se pojavio i na Xbox One konzoli. Ovisno o tome bude li trojka razvijana na novom/drugačijem pokretaču, igru možda možemo očekivati i na PlayStationu 4.

Komentari (2)

  • JohnSence

    25.05.2018 - 15:46

    Zoki nadam se da ces vidit ovo jer ti sigurno znas vise od mene. Sada imam 20 godina i studiram arhitekturu, ali moja prava zanimacija je crtanje SF i fantasy sranja, jedini problem je to sto osjecam da nisam jos uvijek dovoljno dobar za pravi posao. Dal postoji nesto tipa ucenicki program u takvih firmama di bi me obucili raditi na digitalnom artu uz svoj studij arh.

    • P3T4R

      @JohnSence, 26.05.2018 - 17:33

      proucavaj digitalni art i crtaj svoj postas negdje na netu i vidis feedback poslije odes negdje se usavrsit jel svim je binto iskustvo i da vide tvoje materijale

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?