HCL.HR

Jedan je obožavatelj Fallouta stvorio najdetaljniju vremensku crtu tog serijala

Filip Zorić 18.03.2019.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Predani obožavatelj Fallout serijala je odlučio napraviti tablicu u kojoj su zabilježeni svi bitni događaji iz naslova koje je napravio Bethesda Game Studios.

RPG serijal Fallout je pun interesantnih događaja. Fanovi franšize su proveli stotine sati otkrivajući fascinantne priče prisutne u ovom postapokaliptičnom svijetu. Jedan je obožavatelj odlučio otići korak dalje i zabilježiti sve bitne događaje iz Bethesdinih Fallout igara.

Naime, korisnik Reddita pod imenom Connor Rawlings je napravio ogromnu, detaljnu tablicu u kojoj su zabilježeni gotovo svi događaji koji su se dogodili do 2287. godine. Tvorac tablice je u intervjuu s portalom Eurogamer otkrio poneki detalj o svom radu. Kako kaže, započeo je raditi na listi u lipnju prošle godine, kada je najavljen Fallout 76.

Rawlings kaže kako je proces stvaranja vremenske crte bio jednostavan – proučio je sve računalne zapise, papirnate bilješke i zvučne zapise prisutne u serijalu of Fallouta do Fallouta 76. Provjerio je točnost svojih podataka tako što je bacio pogled na razne wikije dostupne za Fallout franšizu. Zatim je sve prikupljene informacije svrstao u Excel tablicu.

Tvorac liste kaže kako je najveći problem tijekom rada bio pronalazak datuma za pojedine događaje, naročito one iz dodatnog sadržaja za igre. Objavu na Redditu s čitavom ljestvicom možete pronaći na ovom linku.

Komentari (3)

  • zlakob

    18.03.2019 - 12:18

    a fallout, fallout 2, fallout tactics? bez njih svakako nije najdetaljnija vremenska crta. ☺

    • sallaD

      @zlakob, 18.03.2019 - 12:25

      tactics nije baš dio fallout canona

    • Apocalypse4987

      @zlakob, 18.03.2019 - 12:46

      Imaju događaji iz fo1 i fo2, prolistaj tablicu malo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?