HCL.HR

Još je jedna igra prebačena na 2023. – tropska avantura Tchia

Zoran Žalac 20.05.2022.   •   2 komentara


Obećavajuća avantura Tchia, koja mehanikama nalikuje Zelda igrama, ipak neće biti spremna za proljeće ove godine. A bome ni za ostatak 2022.

Prošlu smo godinu pamtili kao “godinu odgoda”, a kako je krenulo, ni ova neće biti mnogo drugačija. Svakog tjedna pišemo o pomicanju datuma izlaska i evo još jedne takve vijesti. Puzzle avantura Tchia, koja je bila najavljena za proljeće 2022., sada je prebačena na početak 2023. godine. Razlog odgode je klasičan, barem po onome što developeri kažu – igri treba više vremena.

Tchia će u 2023. tako u izravni sukob s novom Zeldom, s kojom dijeli neke mehanike gameplaya. Doduše, možda ovo ne bude zadnja odgoda izlaska, s obzirom da je već prva polovica 2023. ispunjena s nekoliko zvučnih imena.

Tchia bi nas inače trebala odvesti u otvoreni svijet kojega ćemo istraživati pješke, leteći, ploveći ili pak penjući se po drveću. Glavna junakinja imat će vještinu kontroliranja fizičkih objekata i životinja koja će nam pomoći u putovanju, rješavanju zagonetki i otkrivanju tajni. Usput rečeno, Tchia je inspirirana otocima Nove Kaledonije, ali isto tako i tamošnjom kulturom, glazbom, jezikom, folklorom, florom i faunom.

Komentari (2)

  • Moonlight22

    20.05.2022 - 15:46

    Izgleda baš slatko. Vjerojatno ću je kupiti čim izađe 🙂

  • Stjepan Fikter

    20.05.2022 - 18:45

    Tugica. Očekivao sam to zaigrat ovog ljeta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?