HCL.HR

Lajavi Josef Fares vratit će se na pozornicu The Games Awardsa 2018

Zoran Žalac 01.12.2018.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Usprkos javnom prostačenju na pozornici prošlogodišnje ceremonije Game Awardsa, tvorac igre A Way Out vratit će se 2018. kao prezentator.

Na ceremoniji Game Awardsa ove će se godine pojaviti brojna poznata imena, kako iz svijeta videoigara tako i iz svijeta filma/TV serija. Na pozornici će kategorije i nominacije predstavljati braća Russo (redatelji Avengers: Infinity Wara), braća Duffer (tvorci Stranger Thingsa), popularni Tyler “Ninja” Blevins, poznati glumac Cristoph Waltz i drugi.

A među tim drugima bit će i Josef Fares, kontroverzni Šveđanin koji je na prošlogodišnjem izdanju Game Awardsa imao trominutni ispad u kojemu je energično vrijeđao filmsku industriju, točnije rečeno dodjelu filmskih nagrada Oscar. K tome je još stao u obranu Electronic Artsa tvrdeći kako oni uopće nisu loši jer su mu dali novac bez previše pitanja.

Iako se može reći kako je Fares svojim ispadom naštetio imidžu Game Awardsa, čini se kako organizatorima te manifestacije nije smetao takav publicitet. Štoviše, možda se potajno nadaju da će Fares nešto slično izvesti i ove godine. U ovom trenutku zanimljivije je nagađati hoće li on ponoviti svoju žutu minutu ili neće, nego nagađati na kakvoj igri trenutno radi (a znamo da radi).

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Donat Miletic

    01.12.2018 - 16:52

    Lik je legenda

  • goldfinger

    02.12.2018 - 15:08

    Prošle godine je bio razvaljen do maximuma!!!Nije ni čudo da je uspio izvesti takav show program….Baš me zanima kako će to izgledati ove godine–sa ¨snjegom¨ koji će mu,pretpostavljam,opet padati u glavi………….HC!!!

  • ihneacho

    03.12.2018 - 09:11

    Točno se mislim bi li pogledao kad vidim da će biti ninja tu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?