HCL.HR

Meditativni Journey dolazi na PC

Pero Mlinar 07.12.2018.   •   6 komentara


Među ponuđenim naslovima u Epicovoj trgovini našla se i najava dosadašnje ekskluzive za PlayStation konzole – igre Journey.

Nema mnogo igara poput Journeya koje na jednostavan način mogu ispričati toliko mnogo toga. Meditativno putovanje kroz pustinju na mnoge je igračima ostavilo snažan dojam usprkos svojoj svepristunoj šutljivosti. Najprije na Playstationu 3, 2012. godine, a nekoliko godina kasnije i na PlayStationu 4, na kojem je igra dobila ponovno izdanje.

Ipak, ta igra uskoro više neće biti Sonyjeva ekskluziva. Studio Epic Games na stranicama je svoje novopečene trgovine među ponuđene naslove uvrstio upravo Journey – trenutno još uvijek bez nekih konkretnih informacija. Ali, objavljene slike zakrabuljene figure u samotnoj pustinji ne lažu; radi se o dobro poznatome naslovu.

Na stranicama trgovine stoji da naslov dolazi “uskoro”. Osim misterija konkretnog datuma, još jedno otvoreno pitanje je hoće li Journey biti ekskluzivno ponuđen na Epicovoj trgovini. Tvrtka Annapurna koja se bavi izdavanjem naslova na računala već ima nekoliko izdanih naslova na Steamu i GOG-u, ali na siguran odgovor trebat će se pričekati još neko (kraće) vrijeme.

Komentari (6)

  • Chronosus

    07.12.2018 - 18:45

    Baš ju neki dan odigrao… Apsolutno remek dijelo, al mislim da ga puno više smisla ima doživjeti na velikom ekranu. Vizualno je i dalje nevjerojatan. 2 sata i 15 minuta traje sve zajedno, ako netko planira igrati neka pokuša u jednom sjedenju preći.

    • Hellblazer

      @Chronosus, 07.12.2018 - 19:32

      Nisam ju imao priliku igrati, jer nemam Play Station i baš mi je drago da dolazi na PC. Definitivno ću poslušati tvoj savjet za prelazak u jednom sjedenju.

  • Yippee-Ki-Yay

    07.12.2018 - 23:19

    Apsolutno predivan naslov

  • l)oolvl

    08.12.2018 - 03:05

    Journey se ne zaslužuje zvati igrom nego pokušajem igre. Moja teorija je da su developeri imali neku ideju ali su napravili možda 1/5 posla. Nekim čudom ljudi su popušili foru da je to sve “umjetnost”, i eto ti bezvremenskog klasika.

    • vuglaaa

      @l)oolvl, 08.12.2018 - 14:25

      avioni ne lete iznad antarktike

  • rolac69

    16.12.2018 - 01:03

    Lijepo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?