HCL.HR

Journey To the Savage Planet vodi vas na otkačeno međuzvjezdano putovanje

Pero Mlinar 07.12.2018.   •   0 komentara


Journey to the Savage planet daje vam kartu za istraživanje nepoznatoga planeta u sustavu Alpha Centauri, ali ne garantira sigurno slijetanje.

Alex Hutchinson, jedan od glavnih dizajnera Assassin’s Creed i Far Cry serijala, 2017. je napustio je Ubisoft i osnovao vlastiti studio Typhoon Games. Istraživačka avantura Journey to the Savage Planet bit će prvi projekt toga studija, objavljeno je sinoć na The Game Awards.

Ako je suditi po najavnom foršpanu, istraživanje nepoznatoga planeta u zvjezdanom sustavu Alpha Centauri ne bi trebalo biti bez svojih krasota i raskoši. Predstavljeni video materijal svojom kombinacijom pozadinske glazbe, palete boja, primamljivih krajolika i govora likova sugerira nešto lagodnije, opuštenije i šaljivije razgledavanje.

Premisa je ta da u igri radite za samoproglašenu četvrtu najbolju tvrtku za interplanetarno istraživanje, da vam je letjelica zakazala te da stvari za putovanje nosite u starinskom koferu. Gdje će nas priča odvesti nakon toga saznat ćemo 2019. godine, kad Journey to the Savage Planet dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?